Pamuk94 Kizlar bu benm ikinci gebeligim. İlk gebeliğimde kızım oldu ve 14.haftada disardan hareketlerini hissederdik ama bu hamileligimde hissetmiyorum hareketlerini. Ikinci gebelik oldugu icin mi birazda kilodan olabilirmi suan 69kiloyum sizde durumlar nasil acaba kiz erkek farkli olurmu bebegimin cinsiyetini bilmiyorum daha
Hilal93 Pamuk94 benim de ikinci hamileliğim ben 15inci haftamda hissetmeye başladım yavaş yavaş şimdi 21inci haftadayım çok şükür daha da belirgin oldu bence de kilodan olabilir karnınız geniş olabilir
Bahriye06 Pamuk94 ben de 16+3 oldum ara ara sol tarafımda hissettim pıt pıt ama daha sonra hiç hissetmedim uzanıp kalkarken yada otururken pozisyon değiştirirken karnımda yine sol tarafında böyle elektirik çarpması gibi bir şey oluyor 4. Gebeliğim 2 kızım hayatta 1 kızımıda ölü doğum yaptım bende 67 kiloyum şuan kilomuz fazla değil bence benim 3 kızım da 20 lı haftalar dan sonra sağ kasığımda hissettim bu farklı Rabbim den sağlıklı hayırlı erkek evlat istiyorum hayırlısı ile inşaallah nasip eder 🤲
Pamuk94 Hilal93 iç karnim genis galiba kizimdaki gbi yayilmadi karnim pek yadacok yoruluyorum bi cocuk olunca byle oluyo demmki 😂😂
Alminalperen Pamuk94 canım normal o zaman bu haftalarda çok hissetmemen normal arada hissedersin zaten 😊
Alminalperen Benimde ikinci gebeliğim 15 haftalığız 1 haftadır fln arada hissediyorum 😊 kilom fazla aslında ama. Her hamilelik farklıdır canım yakında hissedersin sende
Ylz_brs Bende 15 haftalık hamileyim ilk hamileliğim ve bende hissetmiyorum henüz bebeğimin hareketlerini,doktorum bebeğimin hareketlerini hissetmem için erken olduğunu 18.haftadan sonra hissedebileceğimi,belki 20.hafta da bile hissetmeye başlarsın dedi.