Nazanesila Ay allahim hic bi belirtii yok o kadar agirlastim ki bacak aramn agrisi gece bacak kramplar uykusuzluk artık cok zorlaniyorum siz nasilsnz?
Aysema Nazanesila Bende ayni durumdayim. 38 haftalik olduk. Çok zor geçiyor günler. Kasılmalarim var ama çok düzensiz.
Greyy90 Nazanesila 39 olduk bugün biraz biraz ağrılar sancılar arttı inşallah süreklilik sağlar 😊 37den beri düzensiz sancıları çekiyorum artık gecem gündüze karıştı😭😭
Biricikkizim1 Bende aynı senin gibiyim canım 38 hafta 5 gün hiç belirtti yok bugün kontrole gttm bir sancım var sadece dogurmak ıstiyorum artik 🙄
yaseminligunler Bizde 37 yiz normalde sola yatış öneriyorlar sola yatar yatmaz uyusuyorum sagda sorun yok
Greyy90 Nazanesila benimde öyle bide çatı da batma hissi oluyor belimden kalçama doğru ağrılar bacaklarıma kadar vuruyor işte düzensiz oluyor hep 🙄 bebeğim pozisyon da almış ama açılma yoktu en son yarın gidicem bakim son durum ne
Ryakvrckk Kızlar 38 haftalık gebeyim ağrılarım var birde akıntım beyaz ve kesik gibi geliyor ne yapmalıyım ?
Nazanesila Biricikkizim1 bende nst de sancı da yok😫nerdeyse sezeryanla qun alacam o kadar ki zorlaniorm
Beyzaaaa Nazanesila aynıyım resmen 38+3 karnım baya dusdu sancım çok az oluyor sağlıcakla gelselerdi 🥺