Masalinannesi1988 Yagmurahmet16 yaaa bende ikiz istedim ama yaşım tutmadı🥰 allah sağlıkla kucağınıza versin bebişlerinizi🙏🏼
Yagmurahmet16 Masalinannesi1988 evet canim 35 ten aşağısına konulmuyormus ben 30 yasindayim ama 12 yillik tedavi gecmisim var doktorum oyle bi durum sağladı sagolsun şükür 2si de tuttu😊
Masalinannesi1988 Subuss6 allah sağlıkla kucağınıza versin bende ikiz istiyordum yaşa takıldım🥰 35 sen küçüklere koymuyorlarmış
Masalinannesi1988 Twinksmom allah sağlıkla kucağınıza versin çift yumurta için 3. Gün embriyosu falan mı🥰
Masalinannesi1988 Arsu1661 benimde 17+5 bizde küçüğüz ama çok şükür yarıladık sayılır allah kucağımıza versin inşallah🥰🙏🏼
Masalinannesi1988 Aysegulyeter maşallah sizin bitmiş bile son zamanlar Allah’a sağlıkla kucağınıza versin inşallah🥰🙏🏼💕
Aysegulyeter Masalinannesi1988 amin cnm tesekkur ederim. Rabbim hepimizi sag salim kavustursun insallah 😊
SEVGiHASAN Subuss6 merhaba canım bende ikiz bebeklerim için beşik falan bakıyorum ama sen karar verebildin mi?tek mi alsam iki tane mi alsam ona bile karar veremedim herkes birşey diyor
Subuss6 SEVGiHASAN Canım herkes bana tek al dedi ama ee büyüdüklerinde mecbur 2. Beşiğide alıcaz. O yüzden ilk basta alıcam ikisinide ayrı ayrı yatırcam ben 🙏🏻 Park beşik düşünüyorum ikisi içinde
SEVGiHASAN Hvva70 çok şükür bizde 16+2 hala tam gaz devam kusma bulantı üstüne burnum da kanıyor her geçen gün daha iyi olacaz diyorum ama 🙄sanki hiç geçmiyor gibi
SEVGiHASAN Subuss6 rabbim sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻Ben de park beşik düşünüyorum ama memnun olmayan da çok