Ecmelbeyza
Yagmurispir_
blueberyy00
Mavilimorcicek canim Gebelik testlerimin hepsinde cikiyordu silik ilk 5 6 dakikada cikiyordu kan vermiştim sabah
Wonderanne
Scb
MucizeBekleyenAnne
Cicilibicili
nisan-23
Busraveminisi1
Scb
mlsmrtgl
Kizlar beta 17.38 hamd olsun Rabbime kızlar şimdi Elhamdulillah Tekrar Hamilelik nasip oldu ama sadece bunla bitmiyor gebelik seruvenim basladı ve çok korkuyorum 2 ci gebeligimde tamamen kalp atişini hic duyamadik bu 3 cu ve gerçekten Riskli doktorum 12 haftaya geldigimizde scrining muaine yapincaz bakalim gelişme kusuru varmi ilk bebegim de anomali vardi anensefali olmuştu o yuzden risk var . Zaten her gebelikte belli bir oranda risk vardir ama bizim gibi kayiplari olanlarda o risk biraz yuksek ola biliyor Rabbim Dualarimizi kabul etsin saglikli evlatlar dogurmayi nasip etsin Rabbim kimseyi evlatla sinamasin Sınanmişlara Tekrar hayirli evlat nasip etsin kızlar lytfen bol bol dua edelim bir birimize .Ramazanin son 5 gununden buyana Hergun Meryem suresi okumaya başladim bebek niyetine postda acmiştim hani Allah nasip ederse doguma kadar gunde 1 defa okumayi niyetlendim okudugumuda suya ufluyorum onuda gidip gelip iciyorum Rabbim o acilari Tekrar yaşatmasın kimseye kizlar kalben hepiniz icin güzel istediginiz gibi hayat diliyorum Allahtan ne dileyiniz varsa kabul olur in şə Allah dualarinizda sakin beni unutmayin kızlar ❤ Rabbim korusun hepimizin bebeklerini olmayanlarada çabucak nasip etsin
Wonderanne