MelisEzgi Kızlarrrr ayrıntılı ultrason için önerebileceginiz bir doktor var mı acaba, aslında Medisis hastanesine gidiyorum sürekli ama, ayrıntılı ultrason icin daha iyi bir yer düsünüyorum, tecrübeleri annelerimizi davet ediyorum, tavsiyeleriniz önemlii😊
Elmaveannesi MelisEzgi bende koru hastanesine gidiyorum ama ayrintili icin 400 tl para istiyorlar bilmiyorum uygun mu ama daha uygun bakan biyer olursa bende gitmek isterim..
Kozaannesi MelisEzgi Merhabalar ben de Medisis e şimdiki ismiyle Medicalpark s gidiyorum 🤗 Ayrıntılı ultrason için Gulhiz Karataş öneriyorum alanında uzman on numara kesinlikle💕 Google yazın ismini cikiyor
seymaa93 MelisEzgi Bende medisise gidiyorum canımm ayın 9unda ali ipeğe randevum var baya öneren oldu
Mervegcl Elmaveannesi ben kontrollerimi Başak tıpta yaptırıyorum detaylıya da oraya gidicem 280₺+60₺ muayene ücreti ama lokman hekimden daha iyi ya da kötü diyemem çünkü daha girmedim
Kozaannesi Elmaveannesi Şuan fiyatını hatırlamıyorum ama sanırım 250₺-300₺ gibiydi.Beni kendi doktorum direk ona yönlendirdi ve ben çok memnun kaldim.
MelisEzgi seymaa93 ayy ne güzel aynı yerlerdeyiz 😊 fiyat ne kadar peki canım, benim doktorumda Ali bey ya da Gülhiz Hanımı önerdi ama fiyatlar biraz fazla geldi açıkcası
seymaa93 MelisEzgi Bana da fazla geldi canım 500tl dedi ama napalım bebeğimiz için mecburuz bende bülent hocaya gidiyorum medisiste😁
MelisEzgi seymaa93 aynen canım napalim artık mecbur gidicez saglık icin, bende Ulviye Hanım’a gidiyorum Medisiste :)
MelisEzgi Elmaveannesi kalabalık oluyor kuzum ya insan korkuyor, şimdi özel keçıören hastanesine sordum orası 300 diyor, düsünebilirim aslında. Doktorda iyiydi bir kac defa gitmistim muayeneye, seninde aklında olsun ❤