Mrv06 Bu bulantıya bi çare olan yok mu ilaçlar işe yaramıyor . Azıma lokma koyamaz oldum. Sürekli kusuyorm ve sürekli bi bulantı var 😣
Mucizem Mrv06 canım ilk dört ay hiç bi şekilde beslenemedim tükürüğümü çıkardım desem yeri var tam 8 kilo verdim metpamid diye bi fitil verdi doktor o biraz iyi geldi doktorunla bi görüş bu konuyu
Berre Mrv06 senin daha erken canim umarım geçer 30+2 hamileyim hala mide bulantısı istifra var dayanılmaz gerçekten de
MihmininAnnesi Bende geçen hafta sizin gibiydim bir hafta boyunca ne yemek yiyebildim ne de ayağa kalkabildim ağzıma çorba dışında bişey koyamıyordum bir hafta sonunda benim geçti çok şükür sadece ilaç olarak bir günde 2 tane metpamid kullandım bişeyim kalmadı
Mrv06 MihmininAnnesi çorba dahi içemiyorum ki 2 an sonrası mahvediyo onda geri çıkarıyorm. Kaç tane ilaç denedim fayda etmiyo 😭😭😭
Mrv06 Mucizem canım ilaçların hiç biri işe yaramıyo aglayacak durumdaym artk bi kzıım var oda bnle birlikte aç geziyo
Mucizem Mrv06 seni çok iyi anlıyorum çok gece klozetin başında uyudum ağladım ama biraz sabır kızın için sofra hazırlamaya çalış en azından o da bu sıkıntıyı çekmesin