Tugbaeryurek 39+6 dayım hala bir belirti yok normal istiyorum ama bu gidişle imkansız görünüyor çok moralsizim 😔
Hduygu Tugbaeryurek merdiven inip çıkabilirsin. Rezene çayı da rahmi uyarıyomuş canm. Squat yapmayı dene. Ben 37deyim bunları yapmaya başladım yavaş yavaş. Bebek ne zmn isterse o zmn gelirmiş zaten ama bunlar normal doğumu kolaylaştırıyomuş☺️
Aslihan26 Tugbaeryurek bende 39 5 teyim bendede birşey yok. Ikıncı hamileliğim kızım 39 4 te dogmuştu😕
Wonderanne Tugbaeryurek afedersin ama korunmasiz cinsel ilişki de doğumu başlatıyor spermin içindeki bir madde rahim ağzını uyarıcı etkiye sahipmiş dene istersen etrafımda ise yarayan oldu
Tugbaeryurek Hduygu hurmaya verdim kendimi deli gibi yürüyorum köy gibi bi yerde yaşıyorum hastalık olayından uzak olduğumuz için rahat yürüyorum ama yok olmuyor normal yapamam diye düşünsem çoktan gelmişti benim ilk gebeliğim
Tugbaeryurek Aslihan26 inşallah gelir stres oldum iyce çevremde herkes doğurdu benimkinde tık yok sanki dünyayı kurtarcak 😔
Hduygu Tugbaeryurek yürüyüşte iyi gelir ama en çok merdiveni öneriyo doktorlar canm☺️ Ne güzel yürüyüş alanın olması. Benm öyle bi imkanım yok binanın içinde merdiven inip çıkıyorum 😄
Aslihan26 Tugbaeryurek aynen ben bu sefer daha erken olur diye düşünmüştüm çünkü bu hamileliğim daha ağrılı falan geçiyor ama ne gelen var ne giden. Korkuya rağmen bi an önce olsun istiyorum
Tugbaeryurek Aslihan26 Allah yardımcımız olsun gelsinler inşallah bir an önce benim ilk gebeliğim sanırım cahil cesaretim var hiç korkmuyorum
Aslihan26 Tugbaeryurek yok ya cahil cesaretiyle alakası yok ilk olduğu için heyecan falan daha ağar basıyortabiki😁 bende o kadar korkmuyorum ama var yinede bir korku oda bişey olursa falan diye sanırım