Deri Canlarım, benim gebeliğim daha çok yeni 4+1 ama sırtımın alt kısmı poponun üstü kuyruk sokumu diyorlar sanırsam çok ama çok ağrıyor sice normal mıdır bilgisi olan yada aynısini yaşayanlar varmı acaba ? 🌸
mysweetbaby Deri biraz erken başlamış. Benim 20lerden sonra başladı sabah heryerim tutuk kalkıyorum.doktora sor istersen belki magnezyum erken başlatır
Dmlyldz Deri bende ilk dönem bel ve sırt ağrısı çok yaşamamıştım eskiler erkek bebeğin böyle etkisi olduğunu söylemişlerdi ve gerçekten de oğlum olacak Allah izin verirse ☺️🙏🏻 Şuan 31+3 olduk hala sırt bel ağrısı devam 🤭 Allah yardımcımız olsun anne olmak kolay değil
ilkgozagrim_ Allah kolaylık versin ben 37 hafta oldu kuyruk sokumu ağrısından artık dayanamıyacak hale geldim ama senin çook erken başlamış benim 29-30. Haftalarda başladı doktorum yapıcak bişey yok onun için dedi 😫😒😒
Deri ilkgozagrim_ evet erken diyor herkez ama neden acaba çok korkuyorum :( 6 yıldır bekliyoruz 3 meleğimizin kalbi durdu bu inşaallah bu sefer sağ salim hayırlısıyla gelir ya🙏🏻
Deri mysweetbaby aynen çevremde nesen hu kadar ağrıyor diyorlar anlamadım 3 kez kürtaj oldum ondan mı acaba
ilkgozagrim_ Deri Kıyamam Rabbim sağ salim inşallah eline ayağına kavuşturur doktorunuza sordunuz mu belki mangezyum eksiğiniz vardır diğer gebeliklerinizden 😔
Deri ilkgozagrim_ amin inşaallah çok sağol🙏🏻😘 yok daha doktora gitmedim bu hafta inşaallah gideceğim 🌸
Elif83 Bende de var hamileliğimden 2-3 ay önce düşmüştüm ona bağladım biraz o mu açığa çıktı acaba diye ya da bulantı kusmalarımda 2 ay hep yattım ondan mı dedim,herkeste varsa normal o zaman😌
Kezbanyegin Bende hamilelikte başta yaşamıştım ama geçti şu an 20haftalığım arada oluyor Allah yardımcın olsun canım
Deri Kezbanyegin Amin İnşaallah aynen arada oluyor genelde çok ayada durduğumda yada çok sert bir yerde oturduğumda çok sağol Rabbim yardımcımız olsun🙏🏻😘
Deri SevilayBayram bugün hiç olmadı ağrım alışverişe gitdim felan yemek yapdım vaya ayakdaydım ama hiç ağrım olmadı bugün çok iyidim şükür
Deri Dmlyldz ay canım benim Rabbim hayırlı doğum nasip etsin tek seferde sağ salim yavrucuğuna kavuşasın İnşaallah🙏🏻🙏🏻🥰🥰 darısı bana benim gibi bekleyişde olan benim 3 kürtajım var acaba ondan mı diyorum hep evham yapıyorum ama bugün çok iyidim hatda korkdum gerimi çözülüyor diye😬😳
Deri irva alla allaaa demek varmış yani birşeyi benim kaybetdiğim yavruşarımda erkek ve hepsinde sırt ağrım oldu gerçekden de inşaallah bu sefer sağ salim hayırlısıyla alırım kucağıma
Dmlyldz Deri inşallah canım hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize 🙏🏻🥰Allah hepimizi korusun isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin