Cigdemveminik meva_asil_moms sırt ağrısından uyuyamıyorm resmen sanki sırt üstü yatsam geçicek gibi geliyo 🤗 kasık ağrısıda arada oluyor ani harektlerde yada yoruldğumda
Ayseyucel33 meva_asil_moms canım kasık ağrım yok ama isol kaburga ağrıyor kanat kısmım sanki kırılmış üzerine yatmayı bırak hapşurunca öksürünce ağrıyor nefesimi kesiyor korkuyorum neden olur, acaba 33 haftalığım
Wonderanne meva_asil_moms benim baştan beri var 28den sonra çoğaldı 32+1olduk artıyor giderek 29+5te doktoruma sordum yalancılar sancılar için erken değil mi diye olabilir başlayabilir dedi sen yine de doktora gidince mutlaka danış herkes bir değil
meva_asil_moms Cigdemveminik 🥰inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi kasılmalarımda var arada
serpil8 30haftalığım benımde sol kaburgam çok kötü agrıyor. Doktor soluna yatmaya dikkat et en sağlıklısı o diyor ama yatamıyorum. Nefesim kesiliyor kalbim sıkışıyor yatınca
Cigdemveminik meva_asil_moms yalancı sancı dedikleri olaydr oda bnmde bazn kasılıyo bebek sol tarafa toplanıyor 🥰
Medihammm4220- meva_asil_moms bende 30 haftalığım ve ilkkez bugün benimde sırt ağrım oldu ama çabuk geçti geçince normal dir heralde dedim
meva_asil_moms Ayseyucel33 benim 38.haftada sezaryen olacak tüp bebekle gebeyim Allah’ın izniyle 7,50 haftam kaldı
Ayseyucel33 meva_asil_moms Allah sağsalim seni de onu, da, kurtarsın tatlım hayırlı evlat olur inşallah 🙏
meva_asil_moms Medihammm4220- benimde arada oluyor kasılmalarımda oluyor yalancı sancı diye biliyorum
Medihammm4220- meva_asil_moms peki kasılmalarınız sancılarınız nasıl oluyor tarif Eder misiniz bende de oluyor mu farkında olmadan diye soruyorum