Pankek Ecenklv Dün sabahçık eğildim doğruldum fena sıkıştım. Çıktım biraz yürüdüm oflaya poflaya. Sonra geldim yattım geçti
Btl_89 Ecenklv kız o kasık ağrısı bende geçen ayakkabımı giyerken sıkıştırdım unutup ayyy akşama kadar ağrıdı
zynpzynpzynp Geçmedi 😣20. Haftalardan beri var. Bazen artıyor bazen azalıyor ama geçmiyor. 8 haftadır var bu ağrı
zynpzynpzynp Ecenklv maalesef değil canım gazda karın bölgesi ağrıyor. Kasık ağrısı ve rahim ağrısını doktorada söyledim doktor rahim büyümesinden kaynaklı normal dedi. Bende çekiyorum ağrıyı. Tecrübeli arkadaşlar bebek büyüdükçe dahada artacak diyor üstelik 🙃 sağ salim alayım alayım kızımı kucağıma kabullendim artık
Merve1656 kasık ağrısına çok çözüm aradım doktoruma sordum ama maalesef bir çözüm bulamadım Bebek büyüdükçe, rahim büyüdükçe kaslar gerildiği için normal diyolar doktorlar. Çok ağrım olunca uzanıyorum o şekilde geçiyor az da olsa kendiliğinden
ffatmaa Kasık ağrısını son aylarda dikkate alın. 35 haftalıkken gittim nst de kasıklarımda ağrı çıktı kendimde hissediyordum zaten. Her an gelebilir bebek kasılman çok dedi doktor. 3 hafta ilaçla durdurduk bebeği üstelik makat gelişti. 38+1 de sezaryane aldı hemen.