Hlya_35hsyn Ben oğluma hamileliğimde de bulantı kusma hiçbir belirti yaşamadim çok rahat geçirdim.simdi ikinciye hamileyim 7 haftalık yine çok rahatım belirti yok takılmayın öyle şeylere şanslıyız bence🙏
Tgncr05 Hlya_35hsyn bencede keşke hamilelikte insanlarla bir araya gelmesek çok boş boğazlar hamile olduğumu bildikleri halde yaşadıkları kötü olayları anlatıp iyice psikolojimizi bozuyorlar bu defa evham yapıyoruz acaba sağlıklı mi acaba bişey olacak mı diye düşünüp duruyoruz o yüzden hiç birini görmek istemiyorum😂
Tgncr05 Ozdmrkbraa çok şükür bulantım yok ama soğan ve sarımsak kavrulduğu an içim fena oluyo maskeyle yemek yapıyorum artık🙈😂
Tavsanim Tgncr05 evet o cok zor geciyor gercekden su an 25 haftaligim ve midr yanmam felaket var zaten normaldede mideden rahatsizim
BusraVeli Tgncr05 Olmadığına sevinmen lazım bence 😂 bende böyle yok yok diye seviniyordum 9.haftada bir başladı 14 haftaya kadar mahfetti beni 😂 tabi birde dogurana kadar kusanlar var
bebegim_28 Tgncr05 hiç alakası yok bence 3 4 arkadaşım zerre bulantı yaşamadı sağlıklı bebişleri var inşallah hiç bulantı yaşamazsınız rabbim kimseye yaşatmasın 14 haftalık olana kadar çektim 2 haftadır ara ara oluyor ama azaldı. her akşam çok şükür bi gün daha bitti diye dua ederdim hala evimden tiksiniyorum 😟😟🥴🥴
19961998minnak Tgncr05 ne güzel bulanmaması sağlıklı olsun yeter ben 11+3 günlüğüm hala bulantılarım var ve hayatla olan bağlantım kesik şu an🙏🤦♀️Yiyemiyorum içemiyorum 🤦♀️
1Zeynep1 Tgncr05 benimde 9.haftaya kadar hiç midem bulanmadi ne istesem yedim ama tam 10.haftada öyle bir mide bulantısı başladı ki şu içemez duruma geldim yani ne zaman başlayacağı belli olmuyor ya da hiç mide bulantısı da olmayabilir her hamilelik kendine özel canim 💐
BusraVeli Tgncr05 Doktor tabi bildiği birşey vardır mutlaka ama çok var kusmadan doğuran şanslı kesim ☺️
insan_insan Merhaba , bende 8+1 im benim de yok bulantım öyle belirtilerim anneminde olmamış hep diyordu bana çekersen rahat edersin diye yapısal biraz galiba 🌺