Nisa_nurr Arkadaşlar ben 22+5 im detaylı ultrason girmem gerekiyor ama benim neye girip girmeyeceğini doktorum bana söylemiyor, çok mu geç kaldım 2li 3lü testlere de girmemiştim, çok tedirginim ya
Cansummm Nisa_nurr biran önce randevu alın ve detaylıya gidin 24. Haftaya kadar süreniz var diğer testleri de yaptırmamışsınız bunu sakın kaçırmayın. Perinotoloji yada radyoloji doktoruna görünün bu işin uzmanı perinotoloji ama gene de siz bilirsiniz sakın ertelemeyin bu çok önemli
Edcrfv Nisa_nurr 24 e kadar vakit var doktor kendi yapmıyor zaten doç. Yönlendiriyor şehrinizde muhakkak vardır araştırıp randevu alın çünkü hemen bir iki güne bazen randevu zor oluyor
Ebrarsahn Nisa_nurr ben doktoruma kendim girecegim dedim detaylıya digerlerini olmamıştım 23. Haftadayım yarın girecegim bende son haftalar zaten kaçırmayın sizde girin
Zeyneb51 Nisa_nurr canım şuan aynı senin durumundayım 19 haftadan beri arıyorum ozellerde bile yer yok napacam bilmiyorum dün ağrım var diye acile gittim ve bebeğimin kalbinde sorun olduğunu öğrendim dünden beri iki kat uğraşıyorum aramadıgım hastane kalmadı en erkek 2 hafta sonraya atiyo ve benim 2 hafta sonra 24 haftayı geciyo napacam bilmiyorum yarın için özelde başka bı ultrasyona girecem ayrıntılı deilmis ama ayrıntılı gibi herşeyi goruyolarmıs rahatsızlığı filan belli oluyomus bebeğin dünden beri sirresten napacamı şaşırdım 😔😔😔
Pelin55 ile24. Hafta arasi yapiloyor ayrintili ultrasyon hem perinatoloji hemde radyoloji bakiyor ama periantologdan alabilirsiniz oradan alin randevuyu ilk once
elen1 yanlz randevu alırken devletten alıyorsanız bormal perinatoloji bölğmğne almayın randevuyu öyle detaylı yapmıyorlar.182yi arayıp 20-24 hafta doppler çekimi istiyorum diyorsunz onlar ayarlıyor
derya39ege Zeyneb51 üzülme canım stres bebeğine iyi değil. Benim de 22 haftalıkken kalbinde parlaklık ve böbreklerinde genişleme olduğunu öğrenmiştim. Günlerce ne ağladım maf oldum üzüntüden. Şimdi 36 haftadayız hiç bişeyi kalmadı çok şükür böbreğinde çok çok az bi genişleme kalmış oda hiç sorun değil dedi doktorum.
derya39ege Zeyneb51 inşallah senin bebiş de aynı şekilde sağlıkla gelişir doğar hiç bişeycigi kalmaz inşallah.
Zeyneb51 derya39ege ya çok geçmiş olsun cnm Allah’ım bebislerimizi bize bağışlasın bende dün 22 artı 5 ye kalbinde büyük bı parlaklık var hemen ayrintiliya girmen lazim dedi ne olur diye sorduğumda ya kalbe giden damarın biri yok yada salt dogram riksi olur dedi ve çok korkuyorum tabi herşey Allah’tan Allah’ım nasıl verirse kabulum ama bı çözüm belki olur diye çabalıyorum 😔😔
Zeyneb51 derya39ege inşallah sağol cnm seninkide inşallah hiç biseyi kalmaz ilk gebelikmi ikincisi seninki benim bu ikinci ilk kızımda böyle biseyle karsilasmamıstım ☺️🤲🤲