Elaninannesii_ Şafak 100 atarsa 99 çift rakamlara yarın geçiş yapıyoruz 🤫🤫🤪 Daha dün gibi her şey zaman su gibi geçiyor 🤷♀️🤷♀️ Sizin kaç gününüz var hanımlar!! 🤔 Alışveriş için en son ne zaman yapılmalı 👼 Bebek arabası tavsiyesi alabilir miyiim 🍓
Barbiel Elaninannesii_ heyecan ve kaygı var mı biraz da Korku bebeğim nasıl iyi mi gibi bir an önce kucağa almak isteme hissi tek ben mi yaşıyorum bunları 😊
Anne71 Elaninannesii_ Son 14 🤰🥰 zaman o kadar hızlı geçiyor ki alışverişi ben 30 dan sonraya bıraktım beşik falan hariç çok zorlandim maddi manevi oyuzden parça parça araştırarak indirimlrri takip ederek eksiklerini tamamlamani tavsiye ederim bebek arabasi almadim ben şark gorevinde terör bolgesindeyiz oyuzden ihtiyaç duymadım
Elaninannesii_ Barbiel öyle böyle değil 😒 bende en çok korku var ya Rabbim korusun meleklerimizi 👼👼🤍🤍
Elaninannesii_ Anne71 hadi bakalım az kalmışş☺️ Rabbim kolaylık versin canım sana bulunduğun yer görev falan mı?
Elaninannesii_ Anne71 Rabbim sana bebeğine eşine hep güzel şeyler sunsun hep mutlu olun inşallah gerisi boşş 🧿🧿😘
umay16 Elaninannesii_ ya benimde bugun 99 oldu aynıyız .bende daha birşey almadım sadece 2 zıbını var bebeğimin
Elaninannesii_ umay16 yaa seninle iletişim halinde olmak isterim ☺️☺️ Aynı günler demek bizim minikler