Esmaaa34 Kızlar adetim 5 gün gecıktı ve benim göğüs ağrım oluştu normalde adet olduğumda öncesinden başlardı ağrısı ama bu ay adetim gecıktı ve ağrım hiç yoktu 5 gün gecıktı adetim göğüs ağrım oldu hamılemıyım sizce
Mahbuss Esmaaa34 benim adetten 1 hafta önce başlardı adet olurdum. 3 gün önce hamile olduğumu öğrendim gecikmeden sonra başladı göğüs ağrım 🤗 inşallah seninde bebiş vardır
Dilara9 Canim test yapsan beli olur biz bilemeyiz cünkü adet gelmeden öncede bazi bayanlarda gögüs agrisi oluyor
Esmaaa34 Dilara9 idrar testi yaptım silik çıktı ıdrarımo zaman 3 gün gecıktı bugün yaptım teste birsey yok kafam karıştı normalde göğsüm adet olmadan belırtısı verır ama benım adetım 5 gün gecıkkıyor bugün başlıyor ağrım ona kafam karıştı
Esmaaa34 Tugce1803 testı yaptım 3 gün önce silikti bugün yaptım yok birsey anlamadım ki ne yapacağımı kan testı vermek ıstemıyorum olumsuz çıkar dıye
Esmaaa34 Mahbuss yaa hadı ınsallah bende öyle ümitlıyım hayırlısı olur hakkımda pekı 3 gün gecikmeden sonra ne zaman kan testı verdin canım
Mahbuss Esmaaa34 canım 3. Gün test yaptım pozitif çıktı 4. Gün kan verdim 494 çıktı ☺️ Ben bayadir düzenli adet görüyordum gecikince yaptım ama hiç aklımda yoktu benim adet belirtilerimde çoktu aynı oluyor yani hamilelikle
Esmaaa34 Lamia65 bıde canım ben adetim 3. Günü test yaptım 3 4 saat sonra silik çıktı sonra 2 gün sonra yaptım yıne aynısı oldu silik çıktı sence varmıdır
Lamia65 Esmaaa34 inşALLAH vardır canım.Umutlandırmak istemem seni en dogru sonucu kan vermekle alırsın. 3,4 saat sonra çıktıgına göre bişiy söyleyemem