Eymen1234_ Gozdefidan benimkide oyle galiba. Basta neden uyumuyorum diye. Stres yaptim simdi hic uyuyamiyorum bende hamilelik depresyonu galiba insalalh gecer.
Irazca35 Eymen1234_ belki bir dönemdir ara ara olurdu benimde o haftalarda şimdi 37 haftadayım tabi artık baya baya uyuyamıyorum bu seferde gündüz uyuyorum 😂😂 yani ne zaman uykun gelirse fırsat buldukça her yerde uyu sonra zaten istesekte uyuyamıcaz 🥳
Eymen1234_ Destinaroza aynen ramazan baslamamisti o gunden beri. Boyleyim benimde oglum var cocuga zor bakiyom kafayada takiyorum uyumayinca sbahlarmi insan gunduzde uyuyamiyorum. Cikdirmak uzereyim yabbim kolaylik versin. Siz ne kadarlik hamilesiniz
Destinaroza Eymen1234_ benim 36 +3 gunduz sarhos gibi dolaniyorum evde yemekten once ve sonra zaten midem kramp geciriyor oluyrm o ayri bisey zaten uykusuzlukta olunca tamamfir
Matmazelilii ilkbahar Benim de 11 haftalık ve bende uyuyamıyorum bazen kalp çarpıntım oluyor hatta ve hep bi kuruntu hali içindeyim 🙄
Zeynep1122 A_ys6604 ben de öyleyim. Folik asit kullanıyorsanız o uykusuzluk yapıyor yan etkilerinde okumuştum. ☺️
Mervegcl Eymen1234_ burnumda kemik eğriliği var hep sağ tarafıma yatıyorum hamilelikten beri o tarafta tıkanıyor ve saat başı nefesiz kalışıma uyanıyorum çok yoruldum daha 12 haftalığım hem de 😔