Asmin_123 29 haftalik hamileyim ayaklarım çok yanıyor sizinde öyle oluyor mu yanma sebepleri nelerdir 😨😨😨
Deletedmom337 Asmin_123 o haftada benimde olmustu corabimi islatarak giyiyordum hala ara ara oluyor onlar anlik gelip gecti bende ama o haftada yogun hissetmistim ozellikle geceleri
Tnskmn Asmin_123 ödem topluyor olabilir canim. Yandığı zaman bol su iç çok rahatsız ederse kolonya sur ayağına yada yıka ayağını kurula ama hastalanırsın biz hamileler bünyesi zayıf oluyor malum
Esea Deletedmom337 çorap sakıncalı diye biliyorum . Allah korusun böbreklerde ciddi rahatsızlık yapıyormuş.
Gulbeyazk Ayaklarım ellerim yangın yeri eşim üşür arada hemen ayaklarına koşuyor soba var burda diye 😁 afedersin bacaklarım kalcam üşür ayaklarım yanar
Asmin_123 Gulbeyazk benimde eşimin ayakları buz gibi yava okadar sıcak olmasına rağmen peki şeker olabilirmi bu yanma ayaklardaki
Asmin_123 Ozaman normal yanması bende korktum biseymi var diye geceleri oluyo çünkü bide çok sıcak ev hamam gibi yatamıyorum 🥵🥵
Asmin_123 Tnskmn sizin orda hava nasıl bilmiyorum ama bizim burda 30 derece yanıyoruz resmen bu sıcak ta Allah yardımcımız olsun çok zor