Kbrazcan Arya92 evet işte aynı benimde canım sabah aç karnına tiroidi içiyorum o yüzden gece al dedi doktorum ama 1 hafta hiç bişey olmadı şimdi kusturmaya başladı
Arya92 Kbrazcan normalde bulantılarin var mı Ben birara tiroid ilacimi bile cikartiyordum onu bile sabah aç karınla suyla aldığım için cikariyordum haftan daha erken bulantılarin geçince inşallah sorun olmaz Ama doktoruna sor canim belki ilacını degistirir
Kbrazcan Meleqimsin işte sabah aç karnına başka ilaç almam gerektiği için doktorum gece yatmadan önce al dedi ilacı 😔
Kbrazcan Arya92 yok canım çok şükür hiç bulantım olmadı tiksinme falan da yok doktoruma mesaj attım bakalım ne dicek
FeriDee ozgeilhan bende yatarken içiyorum ve sabah ağzımda çok kötü bi tat oluyo tükürdüğümde de sarı koyu bi tükürük oluyo (afedersin) ilaçtan mı oluyo acaba ki
ozgeilhan FeriDee çok büyük ihtimal ondandır bende de öyle oldu işte koku tat oldu. Kusmadan devam edebilirsen rahatsız etmezse uyandıktan sonra sindirirsin Demir’i yine ama benim gibi olursa zor direk onu kusuyosun
Kbrazcan FeriDee doktorumla görüştüm bende önce bu ilacı içicem yarım saat sonra guatır ilacını alıcam çünkü bu ilacı alırken kesinlikle aç olman lazım dedi
baharclk Kbrazcan mesela o ilacını sabah altıda kalkıp icebilirsin snra kahvalti icin kalktığında kan ilacını icersin ilerleyen saatte