Aylaninannesi Sola doğru yatsam da sağa dönme isteği oluyor 33+2 haftalıgız 🤦🏻♀️ Sabah kalıyorum sağdayım korkuyorum bir şey olursa dşye 🥺
Mom9272 Aylaninannesi hep öyle canım sola diye yatıyorum uyandığımda bambaşka yerdeyim Allah korusun inşallah
Nslhnakn Aylaninannesi sola yatılması öneriliyor ama sağ tarafa yatıldığı zaman sorun teşkil etmiyor, sırt üstü yatılmaması gerekiyor sadece bizde 35+2 yiz bazen istemsizce kendimi sırt üstü yatmış buluyorum🥺
Aylaninannesi Mom9272 🤷🏻♀️🤷🏻♀️ Vicdan azabı çekiyorum resmen yaaa , bebeğime kan gitmiyor falan dşye düşünüyorum
Aylaninannesi Nslhnakn bazen nadir de olsa bende sırt üstü olabiliyorum 🤦🏻♀️ Buna sevindim çok vicdan yapıyordum gerçekten
Mehtee Nslhnakn ahh ahh nasil. Ozledim sirt üstü yatmayi hele bide boyle bel agrisi sirt agrisi cekerken bi kere yatsam diyorum hepsi geçecek ama gel gorki başına bisi gelir korkusu 1 saniye bile uzanmama izin vermiyor. 🥴😬
Esfdnc Aylaninannesi ben dr Banu çiftçiden gördüm ne sağa ne sola bir kere çok yüklenmemek gerekiyor hafif sola doğru yatmak iyidir sağa yatınca da sıkınto olmuyor ama sırt üstü yatmamak gerekiyor mesala bende sağa doğru yatıyorum sola yatamıyorum
Nino Uff bn de sola doğru yatınca kıpır kıpır,sağa doğru yatınca daha sakin sanki daha rahat gbi gelio🤷🏻♀️ sırt üstü hiç yatamıyorum zaten geriliyorum
Mehtee Nino sol tarafa yatinca daha mutlu oluyorlarmış ondan kıpır kıpır daha cok oynuyordur zatenn farkedersiniz sizde. Sırt ustu hariç sag sol yatmak sorun teskil etmiyormuş.
Zlhb Aylaninannesi bende öyle sırt üstü sağ dönük Buluyorum hep😂 doktora her gittiğimde soruyorum sorun olmaz dedi