deryaersin Nazlibicicek evet bende bunu doktoruma sormayı düşünüyordum izin veriliyor mu diye ben yapmayı istiyorum çünkü doğumdan sonra solgun görünmek istemiyorum
Snamp Nazlibicicek normal doğumda o dedigin olmaz da sezeryanda olabilir çünkü o acıyla o sancıyla valla ben ağlamıştım yüzüm de gözünde makyaj olsa akardı güzel bi görüntü olmazdi😂
DidemYldrm Nazlibicicek ben normal Doğum yapmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa canım Doğumdan sonra yapıcam makyajı 😅 ama sezaryen olursa yapıp giricem Çünkü Doğuma Ablam fotoğraf çekmeye giricek
Lilium Nazlibicicek ya ben doğal görüneyim istiyorum anne gibi o yüzden bir nemlendirici, ağlarken akmasın makyajım diye sadece Waterproof eyeliner ve bebeğimi öperken ona bulaşmasın diye uzun süre dudakta kalan bir tint kullanacağım. ☺
Nazlibicicek Kuruuzum ben kaş çizmeden gitmem onu atlamicgimdan eminim de ruj falan sursem çevrem güler bana herlde 😁
Nazlibicicek deryaersin makyaja doktor izin verir zannediyorum ben ama 👍🏻 oldukça solgun olucaz ikinmaktan ötürü falan 🙄 Snamp ben kesin ağlarım zaten annneeeee annee mi çağırın diye. 😁
Nazlibicicek [bilinmeyen] ben artık sadece kaslarimi çiziyorum başka düğün dernek harici bende kullanmıyorum. Ama doğum için hazırladığım bavuluma dudak nemlendiricisi ve nemlendirici krem koydum dudaklarım çok çatlar bide stresliyken ben çok yerim dudaklarimi
sercen Sedafirat hemde nasil makyaj yapilir 🤣🤣 kiz sen temizlik beziyle mutfak onluguyle gidersin doguma hic kendini katma bu posta senlik degil 🤣🤣🤣@Dilannnn @Zeyoo @deletedmom06 sizden beklerim
Nazlibicicek DidemYldrm ya o konuyu bende merak ediyorum aslında 😁 özelde doğum yapcam. Doğum normal olcak inşallah. Annemi yada ablamı alırlar mı acaba çekerler resim. Birde annemin manevi desteği de çok olur bana.
Aysenurcatikkaya Ben sabahtan makyajımı yapıp geldim sancımı çekiyorum bide sudan etkilenmeyen rimel sürdüm ki ağlarsam falan akmasın 😂
Sedafirat sercen bencede su an ki halimle gitsem zaten iki tur hastaneyi temizletip öyle doğuma alırlar 😂😂😂 bence arkadaş porselen makyaj yapsın hem akmaz 😂😂😂
sercen Sedafirat kiz sancin yoksa öyle yap odaları değil dogumhsneye temizle hem sen gircen yaa sil süpür temizle makyaj yap giyin hazırım de 🤣