Anneolmayahasret Bu suyu bi sayfada gordum sayfa sahibi dahil bu suyu kullanarak gebe kalmis… sperm yukseltmedede etkisi varmi bende siparis ettim ama bi baska sayfada herkes yasadigi olayi anlatamis enzim yukseltiyo sagliginizdan olmayin diye😥😥 ben korktum ve siparisi iptal etmek istiyorum sayfaya mesaj attim gormediler anzer sayfasindan alip kullanan varmi kizlar bi bakin
Deletedmom388 Anneolmayahasret 2 gün önce bununle ilgili post vardı çoğu kişi sağlıklarından olmuş ya doğru kullanılmadı yada yan etki yaptıı çocuk sahibi olmak isterken sağlığınızdan olmayın bir problem olduğunu düşünüyorsanız doktora gidin, hiç bir problem yok diyorsanız bol bol dua edin bekleyin sabır işidir çocuk sahibi olmak. Başkasına iyi gelen belki size iyi gelmiyecek herşeyi düşünmek lazım 👌🏻👌🏻inş en yakın zamanda evlat sahibi olursunuz🤲🏻🤲🏻🌸
FZehraColak Anneolmayahasret kullandım ve faydasını görmedim. Kullandıktan sonraki ay eşime test yaptırdık ve sperm sayısında artış yoktu.
Sinemisdemirag Anneolmayahasret ben ve eşim kullandı bir zararını görmedik kullandığım ay da hamile kaldım sizi yanlış yönlendirmek istemem ama içiniZ nasıl rahat edecekse
Anneolmayahasret Deletedmom388 insallah canm cok saol🤲 hamile kalan cok var bu suyu kullanip ama bi sayfa sirf kotu yorumlari paylasiyo bende cok korktum allah koruusn zararini goruruz diye😥en iyisi kullanmamak galiba😥
Deletedmom388 Anneolmayahasret Boşver canım bilmediğin hiç kullanmadığın kürleri yapma nasıl bir etki vereceğini bilmiyorsun . Hamilelik öyle hemen olan birşey değilmiş bunu hamile olmaya karar verdiğimde anladım tam 7 ay boyunca her yanım test olmuştu bol bol dua et.🌸🌸
Anneolmayahasret Deletedmom388 ediyorum canm 4 senedir etmedigim dua kalmadi tup bebekle gebeydim kaybettim evladimi… 😥normal yolla olmaz gebelik dediler son care bunu denemek istemistik onuda denemiycez artik rabbim buyuk bi mucize nasip eder belki
Zeynep_cagdas Çakşır biz de aldık ama kullanmaya gerek kalmadı Allah’a şükürler olsun. Eğer doktora gittiyseniz ve hiçbir sorun yok vesaire gibi şeyler söylediyse birkaç şey önerebilirim.
Anneolmayahasret Zeynep_cagdas esimde ileri hizli sperm sayisi 0 canm yakin zamanda kurtaj oldum tup bebekle gebeydim😥
Mormenekse34 Zeynep_cagdas sorun olmamasina ragmen 2 yildir gebe kalamadm Her turlu oneriyi deniyorum bu ay klomene basladm Siz nasl gebe kaldinz, onerecgnz bisey var mi
Deletedmom388 Anneolmayahasret Rabbim yâr ve yardımcın olsum Allah’tan ümit kesilmez tevekkül ett Rabbim zamanı geldiğinde hayırlı bir evlat nasip etsin inş 🤲🏻
Zeynep_cagdas Anneolmayahasret canım benim rabbim dileğinizi en hayırlı olan şekilde gerçekleştirsin inşallah. Dua bol bol dua, rabbim isteyince olmayacak yoktur. İyi araştırmak lazım, çakşırı çok fazla duyduk aldık hatta eşim iki üç kullandı. Ama ben kötü yorumları hiç duymadım. Sağaltılarak içilen etkili bir su. Belki nasıl kullanacaklarını bilememiş olabilirler.
Anneolmayahasret Zeynep_cagdas allah razi olsun canm insallah🤲cevremdede suyu kullanip hamile kalan cok var ama yorumlari goruncede gozum korktu bi teredduude dustum😥 allah hakkiimizda hayirlisini nasip eylesin insallah
asminsanli Ben 6 aylık evliyim. 2. Ayımızda çakşır kökü suyu kullandık ve kesinlikle bir faydasını görmedim. Ve bu zamana kadar kullanmadım. Çok şükür onu kullanmadan hamile kaldım. Yarın 5 haftalik oluyoruz.