Mrvlkn Merhaba, 37+4 olduk ama hala bebeğim dönmedi. Acaba bu vakitten sonra döner mi ki? Normal doğum yapmayı çok istiyorum ama böyle giderse sezaryen olacak mecburen 🙄 sizlerde kaçıncı haftada bebek dönmüştü?
MerveSimsek_ Mrvlkn Acaba doktor disdan döndüremez mi bebegi 🤔 yurd disinda bazi yerlerde doktorlar yapiyor da
Cnan Mrvlkn merhaba tatlım korkmana gerek yok ben 35 haftalık doğum yaptım son dakkada döndü tersine normal dogum.oldu 😊 keyfi gelince dönüyor
Melismerve Mrvlkn benimde aşağıdaydı haftalardır bu hafta yukarı çıkmış ilginç yani 1 haftam kaldı tekrar aşağıya iner mi bilmiyorum😑
Mrvlkn Belmaaa bu salgın süreçleri yüzünden Bayadır bir yere çıkmadım evde kaldım hep bu haftadan sonra etki eder mi ki artık
Belmaaa Mrvlkn canım nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama ben akşamları arka sokaklardan yürüyüş yapıyorum hep
bforbaretta Merhaba benim bebeğimin dönmesi için doktorum bir hareket verdi ama ramazan olduğu için pek yapamadığımı söyleyince başka bir tavsiyede bulundu. İlki bu linkte: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRaARtNBMvKeG-HrwMyeBYgvMevIWa-PXHGv1AsDp44Rcwe3Eqs&usqp=CAU ikincisi ise on dk sağa on dk sola yatarak altı kez tekrarla dedi. Ben umutsuzca yapıp ayağa kalkınca karnımda aşırı hareketlenme oldu hatta biraz da canım yandı. Bebek pozisyon değiştirmiş orası kesin de tam olarak baş aşağı döndü mi bilmiyorum bir sonraki muayenede anlarız :) yapabiliyorsanız ilkini yoksa ikincisini tavsiye ederim.
Mrvlkn bforbaretta çookk teşekkür ederim 😊 ben her iki yöntemi de denerim hangisi işe yararsa artık :)) merhaba inşallah dönmesine sebep olur da herşey normal gelişir
Mrvlkn MerveSimsek_ belki vardır araştırmadım ama buna cesaret edemem o esnada bebeğe zarar gelmesinden korkarım onun yerine sezaryen tercih ederim yani
MerveSimsek_ Mrvlkn Son gün dönen bebekler bile varmiş canim bakalim.hayirlisi döner seninki de kendiliginden inşallah ❤
haticedrn merhaba bebeğim 33. haftadan beri baş aşağı pozisyonda ama dr 38+2 deki çatı muayenemde kanala inmemiş hiç açıklığın.yok sezeryan daha konforlu dedi bebeğin dönmüş olması yeterli değil mi sizce doğum sırasında bile bebek dönüp doğum kanalına yerleşiyor diye biliyorum ben. sezeryanı kabul etmedim
Sevgiguveen haticedrn canım bende kabul etmedim ama 39+5 im dahala girmedi kanala açıklığım var 2 cm ama ne sancı ne nişan gelmedilermi gelmiyorlar sezeryana kalıcam en sonunda galiba diye korkuyorum bende
haticedrn Sevgiguveen bebeğin döndü mü? yoksa kanala girmediden kasıt baş aşağı durmuyor mu? benim hiç açıklığım da yoktu
Busimss Mrvlkn 31.haftadan beri doğum pozisyonunda oğlum geçen 33.haftalıklrn gitmiştik haşa öyleydi ama son haftalara doğru döner mi bilmiyorum 🤷🏼♀️