Ozdmrkbraa İyi geceler hamişler 🥳😘 beni rahat uyutmayan bir bel ağrım var bugün biraz kanepe de kestirdim ondan kaynaklı bi ağrı acaba bitkisel içerikli mentollü krem sürsem zararı olur mu 🙄
Mehtap74 Ozdmrkbraa kremin içine bak hamileler kullanabilir mi diye çünkü çoğu kas gevşetici krem kullanılmıyor maalesef
Mothersone Ozdmrkbraa ben zeytinyağıyla eşime masaj yaptırıyorum çok işe yarıypr bence mentollu olan şeylerden uzak durmalısın
Ozdmrkbraa Mehtap74 tam kas gevşetici değil aynı viks gibi ama tamamen bitkisel içerikli vegan belgeli
Buse80 Ozdmrkbraa canım benimde sol kalçamda oluyordu viks gibi bitkisel krem var at kestanesi belki bilirsin ondan hep sürdüm bi sıkıntı olmadı bende
Mehtap74 Ozdmrkbraa bende bel fıtığı var canım ağrım olduğunda tutuluyorum kalıyorum normal süreçte kullandıklarımı katiyen kullanmamam gerektiğini söylemişti ama şükür şu güne kadar olmadı netten kremin adını yazıp bak istersen çünkü bazısı kesinlikle kullanılmamalıdır yazıyor
Ozdmrkbraa Mothersone zeytinyağı işe yaradıysa kantaron yağı da işe yarayabilir olmazsa kremi kullanmadan onu kullanıyım
Mehtap74 Ozdmrkbraa istersen zeytinyağını sür sar canım üstüne sıcak havlu koy en azından ağrın diner bir nebze
Ozdmrkbraa Zelhaa şu an o noktadayım secde de durur gibi durunca biraz rahatladı ama onu da sürekli yapmak istemedim 9+5teyiz bi zararı olur diye. Namazdayken rahatladığımı farkettim çünkü
Buse80 Ozdmrkbraa anladım canm bilmiyorum yanlış yonlendirmekte istemem yinede iyice araştır istersen
Zelhaa Ozdmrkbraa benm 27+5 3 4 haftadır var bu ağrım sureklide ayni yerde doguma kadar bole olursa çok zor olucak .
Ozdmrkbraa Mehtap74 kontrolüm var iki hafta sonra o zamana kadar böyle yağlarla idare ediyim gidince soruyum inşallah