Meler Merhaba Annişler Ve Anne Adayları 🙏❤️ Haftamıza girmiş bulunuyoruz ve hala gelmiş değiliz pek nazliyiz galiba 😅 Sadece hafiften kasık ve nadir bel ağrım oluyor onun haricinde gelen giden bir şey yok. 🤷♀️ En son 2-3 hafta önce kontrolumuz olmuştu bi daha da gidemedim. Açıkçası korkmuyo ve merak etmiyo değilim. Acaba içeride napiyo minik tırtılım 🤦♀️ Bilgisi olan yada böyle bi durum yaşayan varsa aydınlatabilirmi beni. Yorumlarınızı bekliyorum 😘❤️
Mothersone Meler canım aksatma bir an önce git bebişinin hareketlerini takip et 40 dan sonra bebiş sıkıntıya girip dışkısını yutma ihtimali olabiliyor dikkat etmende fayda var bi görün doktoruna.. sağlıklı doğumlar diliyorum 🙏🏻
Firdevs192 Meler son haftalarda daha sık kontrole gidiliyor diye biliyorum. İki hafta uzun bir süre değil mi acaba
Ahmetasaf07 Meler bizde 40+2 olduk aynı şikayetler bende de var bugün alttan muayene oldum hafif lekelenme oldu ama müdahele ile ilgili sanıyorum. Cumartesi bir daha gideceğiz bakalım 🤔 artık gelsinler da
Meler Mothersone Teşekkür ederim hareketlerinde bi sıkıntı yok Allaha şükür ama kesinlikle gitmeliyim farkındayım 🤦♀️🙏
Meler Gizmogram Firdevs192 Normalde kontroller için özele gidiyodum doğumumu devlette yapmak isteyince bi türlü gidemedim ama haklısın normalde haftada 1 gidilmesi gerekiyor.
Ebrubayat Maşallah diyelim size ozaman benimde ilk gebeligimde 41 haftalık olmuştum artik herkese laf anlatmaktan yorulmustum😅 bit an önce kavusursunuz insallah
Meler Ebrubayat İnanın bende öyle kimi dinlesem kime laf anlatsam bilemiyorum artık yanliz olmadığıma sevindim inşallah canim😅❤️
Meler Mentuglale Evet kuzum 😅 Çok isterdim anlatmayı ama nasıl anlaticam bilemiyorum 😂 anlatılmaz yaşanır resmen 😬👌
Mentuglale Meler yaaa lütfen dua et bende doğuma gideyim artık ne sancı ne bişey hiç bişey yok 40 haftalık olcaz 😣😣😣😣😅
Ahmetasaf07 Meler ahahah sagol ya içimizi ferahlattın canım 😀 başımıza geleceği biliyoruz zaten de yine de korkmayın kolay denilmesini bekliyoruz 😂