Ygmroglcn Sdknurr canım vazelin nemlendiriyor fakat çok önermiyorlar gözenekleri tıkadığı için🙏🏻Açıkcası ben zeytinyağı kakao yapı badem yağı her şeyi kullandım 32. Haftaya kadar hiç bir şey yoktu bebeğim aşağıya inince çatladım🙄yani çatlıcaksan ne yaparsan yap çatlıyorsun🙏🏻
Tsknaltunts hhb53 hangi marka canım? Bende 23+3üm karnım kaşınmaya başladı görünürde bişey yok ama kullansam iyi olur sanırım 🐣
Sdknurr Ygmroglcn haklılık payınız çok bizimki bi nevi iç rahatlama yoksa vicüt yapısına göre catlama oluşuyor. İnş çok fazla oluşmaz bende 6 aylık hamileyim
lavienrose Canım ben maslak acıbademde bi perinatologa sordum vazelini kullanabilirsin dedi. Ben de vazelin kullanıyorum
NurseB Pia22 losyonumu bilmiyorum içeriğini ama instagram da muhendisinoglu diye bi sayfa var inceleyin bi isterseniz. Tüm ürünleri içeriklerini araştırıyor
Aygul01 Sdknurr valla canim ne killanirsan kullan catlayacagin varsa catliyorsun tamamen cildin esneğiyle alakalı bi durum çünkü. Belki kullandığım kremlerle hasarı azaltırsın ama engellemek malesef mümkün değil o yüzden hiç pahalı pahalı kremler alma. Hindistan yağı zeytin yağı öneriliyor onları kullanabilirsin ama vaseline bende tavsiye etmem 🌸
tugce67-67 Sdknurr neler neler kullanmadım ,bebe yapı ,vazelin,nemlendirici krem,lierac…30 dan sonra çatır çatır çatladım😂hiç çatlamayacağım sanmıştım oysaki🙈