Sinay74 Merhaba şeker yükleme testi için hangi branştan randevu almamız gerekiyor yaptıranlar Bilgi verebilir mi Kadin doğum mu dahiliye mi gitmemiz gerek ?
NurseB Sinay74 her ikisi de olur ama kadın doğum daha iyi olur Dahiliye kadın doğumcumuz 50gr mı 75 gr mı istedi diye sorabilir
Zuhraa Sinay74 ven doktoruma soyledim seker yuklemesi icin sisteme girdi sonra ben eşimle konusup müsait zaman saat belirledim aldım
halime21 Kuzeymiraa ben elazığdayım ama biz yükleme yaptıramıyoruz dediler bana kadın doğumcu testi istedi
Wonderanne Kuzeymiraa sağlık ocağındaki ebem burda yeterli malzeme yok risk alamayız hastanede yaptır dedi yere göre değişiyor sanırım
Kuzeymiraa Sinay74 evet zaten sizi aramaları gerekiyor gün vermeleri gerekiyor haftanıza göre giderken 50 gr glikoz alıp içiyorsunuz bir saat sonra kan veriyorsunuz bu kadar özelde falan yaptırmayın para vermeyin bosuna gidin sorun aynı işlem sonuçta
Wonderanne Tgcy ideali 75 olabilir bilemedim bana sordu ailede şeker var mı diye anne baba dedim babaanne annene derken anne babada varmış bu bile yeterli dedi 75likti içtiğim