Eslem13esila hulyafatmadmr neden şimdi yapılsın yatışınız acaba. Bu arada sağ salim kucağına alırsın bebeğini inşallah
hulyafatmadmr Eslem13esila canım inan onu ben de bilmiyorum. Şehir hastanesinde yapacağım doğumu saat falan da söylemedi 31 mayısta yatış 1 haziran sabahı doğum dedi. Geldik yaptık biz de. 🤷♀️Çok teşekkür ederim allah razı olsun 🙏
hulyafatmadmr Beyzanuur çoook teşekkür ederim rabbim sizi ve bekleyen herkesi de kavuştursun en yakın zamanda🙏 inşallah ağrım çok olmaz tek korkum bu.
yigitalpinannesi40 Rabbim yardımcın olsun sağ sağlim alırsın inşallah kucağına şimdiden hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün 🌸
hulyafatmadmr yigitalpinannesi40 canımm çok teşekkür ederim inşallah her şey güzel bir şekilde ilerler. Rabbim acılarımı hafifletsin de kolay olsun her şey🙏 Darısı da size olsun🌸
Beyzanuur hulyafatmadmr Ben burdan okur okur üflerim sen orda rahat et 🥰 İçini ferah tut herzaman.. Her acıda kucağına alcağın bebeğin gelsin aklına kuzum.. Dualarım seninle💕
hulyafatmadmr Sultanbolek bebeğim makat geliş doğum pozisyonu almadı son haftaya kadar da bekledik dönmediği için sezaryen oluyorum canım. Çok teşekkür ederim 🙏
Etum0416 Allah yardımcın olsun inşallah su gibi geçsin sağlıkla kolaylıkla al kucağına evladını 🙏🏻❤️Kaçıncı haftadasın
yigitalpinannesi40 hulyafatmadmr İnşallah doğum hikayeni buraya yazarsın artık canım ❤️ Güzel haberlerini bekliyoruz bol bol duacıyız 🌸
Dilos1645 hulyafatmadmr hayırlısıyla bi avazda rabbim kucagına almayı nasip etsin iyi haberlrini bekliyoruz🙏🏻🧿
hulyafatmadmr Dilos1645 amin canım inşallah çok teşekkür ederim. Güzel bir doğum hikayesi paylaşırım inşallah🙏🌸
hulyafatmadmr Beyzanuur çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Öyle düşünüp rahatlamaya çalışıyorum zaten 🙏🙏🌸
aLmisMomS hulyafatmadmr rabbim yar ve yardımcın olsun kuzum portakalını bol bol kokla bizim yerimize de. İnşaAllah hem Doğumun hem doğum sonrası toparlanman en tezinden olur inşaAllah bize yarın akşam oh bomba gibiyim diye bir post açarsın 🤲🏻 Lütfen bize de dua et benim de son 14 günüm
hulyafatmadmr aLmisMomS ederim tabii. Rabbim bütün annelerin ve sizin de yardımcınız olsun. Bol bol koklayacağım🌸🥰
Sedaerdem hulyafatmadmr allah yardımcın olsun allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. Inş çok güzel bir doğum olur 🤲😊