Ysmn29 Merhaba herkese. Arkadaşlar ben vatan hastanesinde Dr Önder e gidiyorum 30 haftalığız ama ilgisinden memnun değilim. Her Dr böyle de ben mi bilmiyorum ilk gebeliğim çünkü 🙄
Ceylann12 Ysmn29 bende kmaraşlıyım burda durim bari malum bende doktor değişikliği yapicam belki iyi birine denk geliriz
halemehmet Ysmn29 kesinlikle vatan hastanesi hilal berber kireçci çok ilgili ve çok iyi bir doktor. Önder beyin hemen yan tarafında odası zaten. Her muayeneye besmele çekerek başlar ağzı dualı çok tatlı bir doktor tavsiye ederim 🙂
Busra3846 Ysmn29 marash life turgay aksu ben ilgisindende doktorlugundanda çok memnunum tavsiye ederim
Ysmn29 Ceylann12 Önder bey iyi ama herşey normal çok şükür öyle diyip çıkıyoruz doğum için şunları yapmalısın falan bi konuşmakta olmuyor ben netten öğreniyorum öyle kararsız kaldım.
T-06123 Biz arada özel sular hayat hastanesi semiha cengize gidiyoruz konuşkan bir bayan ilgileniyor bayagı cihazıda gayet iyi önerebilirim
Ysmn29 Tugce_S ilgilimi peki canım.bel fıtığı var bende o yüzden zorlanıyorum Dr a sordum ama bi cvp bile alamadım çekeceksin der gibi o yüzden tereddütte kaldım
Tugce_S Ysmn29 bence gayet ilgili sorularıma cevap alabiliyorum istersen bir sonraki kontrolün de bi git hem görmüş olursun