Bilge_001 Arkadaşlar uyumuştum biraz önce lavaboya gittim 31+2 hamileyim kan gelmiş acile gidelim diye düşündük ama burda da biley yapmıyorlar doktorda randevuyu bi kaç gün sonra ya veriyor ne yapayım başına böyle bişey gelen var mı….😔
Golgee Bilge_001 Kanın miktarı ve rengi de mühim fakat kahverengi leke bile olsa eskimiş kan demektir ve her zaman doktora gitmeyi gerektirir canm vakit kaybetme git bence. Bişey yoksa bile kafan rahat eder diğer türlü ah vah etmenin anlamı yok
1188616 Bilge_001 beklemek iyi olur mu bilemeyeceğim ama ihmal etme imkanın varsa iki dakika acile git
Golgee Bilge_001 git canım git inşaallah bi sorun yoktur. Dua ediyorum sana. Bizi de haberdar et olurmu
Yudum_p Bilge_001 bir hafta önce aynısı bana oldu apar topar gittim hersey normal çıktı 29 haftada geldi eve geldim kanamama hastaneye gittiğimde durmuştu ayrımda yok diye doktor bişi yapmadı eve gönderdi ama kahverengi akıntı 1 hafta sürdü
Bilge_001 Yudum_p geçmiş olsun canım benimkisi sadece kandı uzun sürmedi ama endişelendik yinede acildekiler bi sorun yok dediler doktorumuzdan randevu aldık gideceğiz