Tsknaltunts Kızlar tanıdığım bir abla bana kiraz yeme kanı cıvıltıyor doktorum bana öyle demişti dedi konunun doğruluğu hakkında bilgisi olan veya doktoru söyleyen var mı? 23+3üz bu arada 🐣😍
Tatlisannedilekk Tsknaltunts ya bi rahat bırakmıyolar bizi onu yeme şu olur bunu yeme bu olur resmen psikolojik baskı yapıyolar🙄 meyvenin ne zararı olabilir ki yiyorum ben
Tsknaltunts Bimelek bende çok severim doktora da gitmedim sorardım ama buraya yazayım dedim 🐣 inşallah zararı yoktur çokgüzel çünkü 😄☺️
Yaprak2019 Bimelek aşırı dereceden kastınız her gün 5 kilo kiraz değil se , akrabanızın söylediği şey asla olmaz merak etmeyin. Yaa aynı mantık maydonoz hurma fln için de söylenir ama bunlardan aşırı redecede overdoze yemeniz lazım yani imkansız
Tsknaltunts Eslem13esila bende şaşırdım valla meyve sonuçta yani ama doktor dedi deyince kafam karıştı 🤷♀️😊
Tsknaltunts Iclalgoleli ay valla bende bilemedim öyle deyince buraya yazdım belki bilenler vardır diye doktora filan sormadım yanlış bilgi vermeyim de bende daha demin yedim yeniliyo yani 🤷♀️😀🐣
Tsknaltunts Tatlisannedilekk valla ya insan ne yiyeceğini şaşırıyor bencede meyve sonuçta zararı olmaz gibi 🤷♀️🐣