mlsmrtgl Anneolmayahasret inşallah canım benim . Darısı sana inşallah rabbim tez vakitte kucağını doldursun 🙏🏻🌸
nisan-23 mucizemm_ ben cektirdim salı günü korkulacak hicbirsey yok vajinal muayene kadar birsey hissetmiyorsun 8. gün çektird8m Anestezi almadan kadıköy sonomed 700 tl ağrısz yöntemle cekiyorlar iğne batması kadar bile birşey hissetmedim
mucizemm_ nisan-23 bi dahaki ay çektiricem bende karar verdim anestezili 850 TL burda özel hastanede orda çektiricem en azından içimde şüphe olmamış olur
mlsmrtgl papatya35 bende gebeyken lh böyle çıkmıştı kuzum kaç gün var regle ? Bence gebelik testi yap
papatya35 mlsmrtgl reglim gecikti ya bu 4 gün :( adet olacak gibiyim ama gelmiyor. Bu sabah normal gebelik testi yaptım ama çıkmadı bir şey. ilk başlarda düşük oluyo benim belki ondan 🤷🏻♀️ belim çok ağrıyor tıpkı ilk gebeliğim gibi
Happybsrn papatya35 nasılsın yani yumurtlma dan beri böyle çıkması çok ilginç çatlamadı mı acaba ya silikleşme olmadı mı
papatya35 Anneolmayahasret bu sabah yaptım ama çıkmadı negatif 😔 erken gebelikte bile silik çıkmıştı daha önce. kan vermek daha iyi olacak sanırım
Seldaaa__ Anneolmayahasret Ben 33 haftalık doğum yapmıştım suyum fazlaydı uykumda patladı ve doğum başladı
nisan-23 kızlar banu çiftçinin yazısı instagramda gebe kalmamak la ilgili 3 bölüm okumanızı tavsiye ederim