Ecmelbeyza Happybsrn hamile kalamazsın nasıl bir cümledir yaaa🤬yani bu işin devleti özelini bırak da açıklarsın dimi insan gibi böyleyken böyle tedavi edelim olur falan de Yani . Bak Banu çiftçiye hastasına ne kadar Güler yüzlü yaa
Ecmelbeyza Happybsrn 😓kadın doğumcu olmak bence çok hassasiyet gerektiren bir iş Ya hastan bir kere her durumda hassas yaaa
Happybsrn Fasulyemibeklerken ben bugün test yaptım koca negatifi aldım oturdum yerime 😭😭😭😅😅😅😅😅😅 Haziran sonuna anca gelrim ben kanama Cart curt🤔🤔😒
Fasulyemibeklerken Happybsrn Al benden de o kadar reglim 1,2 güne biter ovulasyon ne zaman koyulaşır kaç güne
Fasulyemibeklerken Ecmelbeyza valla sipariş vermiştim ya cuma yada cumartesi elime ulaşacak kaç güne kızarır ovulasyon 🙄
Happybsrn Ecmelbeyza kız bu taraf çok sessizleşti sanki kimse yok herkes ya hamile ya da adetli herhalde 🤔🤔😀
Ecmelbeyza Fasulyemibeklerken adetinin en sonki gününden 14 geriye say nerelere geliyo ? O günlere dikkat et testler gösterir zaten bide telefonda uygulaman varsa ordan da bak birbirine yakın mı görürsün
Fasulyemibeklerken Ecmelbeyza kuzum pco varya bende bazen 29 günde bir bu ay mesela 34. Gün regli oldum değişik
Dlndmr Happybsrn yok kız normal adet gününden 4 gün sonra oldu ben bi hafta öncesinde kan verdiğim için biliyordum yoksa hiç bilmeyecektim
Ecmelbeyza Fasulyemibeklerken ooo tamam 👌 ben tahmin etcektm de yumurtalamayı. O zaman hiç stres yapma rahat ol . Şimdi elinde güzel bir imkan oldu adet bitsin hemen başla. Yapıştır bir kağıda yanına da hangi gün ve adetin kaçıncı günü olduğunu yaz bekleyelim yorumlarız inşallah berabercene 👍🏻