Happybsrn Dlndmr ben de böyle bişey gördüm ama nerde bilmiyorum ama o gün biri Burda pik oldugu gün doktora gitmişti da evt çatlamış demiş hatta bi tane daha yum var .. bilmiyorum ki vallh
Dlndmr Happybsrn benimde doğruydu kasığım öyle bi ağrıdı ki şimdi yırtılır. Ve akıntı tabiki yumurta akı kıvamında sünen 🤣🤣 iğrençleştim😂😂
Dlndmr Happybsrn valla bilsem bilmiyorum o iki üç gün içinde çatlıyordur. Ben pik günü bişey yapamadım sonraki gün değerlendirdik sabah, 2 de test yaptım hafif silikti sonra diğer günü de değerlendirdik o gün de tamamen silinmişti 😐😐🤔
Dlndmr Happybsrn ama sen hep değerlendirmişsin 48-72 saat yaşadığını düşünürsek elbet senin sipoşlar denk gelmiştir 😂😂
1nisan1996 Happybsrn yumurtlamanın 12. günü erken gebelik testi yaptım negatif umudum yok artık😔 6 haziranı bekliyorum doktora gideceğim.
Happybsrn Dlndmr senin bi gün içinde çatlamış o zmn bnm pik oldugum günün ertesi de bayağı koyuydu. Elim de hiç test kalmadı 🤷🤷🙄
Dlndmr Happybsrn önceden al eve testi günleri bekleme bitmesin devam et, mesala ben gördüğüm halde yumurtlamayı bırakmıyorum testi adete kadar
Dlndmr Happybsrn kız ben pcoluyum ya belki çatlama sorunu vardır büyüyordur ama çatlamıyordur. O zmaanda sıkıntı yaa. Ama öyle olsa lh da yüksek seyredir miydi ki Yoksa nasılsa bu çatlamadı at bunu lh seviyesi düşsün sıradaki yumurta gelsin diyor mudur.? 😐😐😐
Happybsrn Dlndmr bnim ilk denememdi 20 taneydi zaten bu defa fazla alacam…sanmam ya çatlıyordur çatlamasa koyu devam eder herhalde
NurEto Happybsrn benm dündü henüz gelen giden yok ama bekliyorum heran gelecek gibi hissediyorum 🤷♀️😂
Happybsrn Dlndmr ya bekarken doktora giderdim adetim gecikirdi bayağı pko derdi…ama bn şu son bi iki senedir gidiyorum doktora pko fln demiyorlar çok şükür adetlerin yılda iki defa gecikiyor yoksa her ay oluyorum mucize 🙏🙏😅