Mamyr mlsmrtgl hâlâ aynı adet yok bise sorabilirmiyim ben adet düzensizliğinden doktora gideceğim nasıl bi yol izleniyor neler yapıyolar bilgisi olann varmı
Ecmelbeyza Mamyr adetinin 3. Günü kan vermeni isteyecek doktor hormonlarına bakcak ondan düzensizlik oluyordur 👍🏻Ona göre doktora git ilk ultrasondan bakar kist var mı diye sonra kan
mlsmrtgl Mamyr genellikle usg ile bakıyorlar . Pcos varsa tedaviye başlıyorlar . Reglin 3. Günü çağırıyorlar kan tahlili yaptırıyorlar sonra ise usg ile bakıyor yine .
Ayca24 Mamyr Banada doktor vajinal ultrasonla baktı pcos o şekildede belli oluyormuş fakat hormon testide yaptırman gerekiyor sadece ultrasonla tanı konulmuyor.
mlsmrtgl Mamyr bilmiyorum onu canım . Ben pcos için kontrole gittim de hep karından baktılar . Hiç vajinal bakmadılar .
Bahar2622 Ayca24 olsun canım bu ay olmazsa bidahaki ay, bidahaki ay olmazsa ondan sonraki ay çift cizgileri yüksek beta sonuçlarıni görücez❤
Ayca24 Happybsrn maleseff en iyisi hiç takmamak düşünememk ama öylede olmuyo ki umursadığın istediğin bi şey aklından çıkmıyor
Ayca24 Ecmelbeyza Aynen canım bu ay serbest bırakıcam ovülasyona başlarım diyodum ama takip ettikçe dahasa stres yapabilirim yapmamaya karar verdim