Dlndmr Anneolmayahasret hayırlısı olsun hakkında sende bin ovülasyon yapanlar trenine bende yaptım geldim şimdi 😂😂
Bahar2622 Dlndmr kim olursan ol yine gel demisler 😁😁 allah isteyen herkese bebis versin inşallah❤ bizde bu ay yeniden denemeye başladık adete son 10 gün daha cok yolum var 🤔
Dlndmr Bahar2622 benimde 10-11 günüm var geyik yapıp bekliyoruz sıkıntı yapma rahat ol geçiyor günler🤣😇🧚🏼♀️
Ecmelbeyza Miniik bana da dua et bacım tez zamanda gebe kalsın sağlıkla diye 😍hayırlı olsun tekrardan
Miniik Ecmelbeyza ediyorum kuzum ediyorum, inşaallah en kısa zamanda olacaksın hissediyorum ben, teşekkür ederim 🌸
Dlndmr Miniik ya n11 den aldım iki tanesini 44 liraydı, normalde eczanede teki 40, işte orda bunu düşünemedim sonradan aklım başıma geldi😂😂
Ecmelbeyza Dlndmr bi girdim bi çıktım gidim spor yapim dedim bari 🤷🏻♀️Bide bu dönemde spor yapmaya yapmaya her an gebeyiz diye şiştik iyce yaaa🙄
Ecmelbeyza Dlndmr yaptım gitti valla dayanamadım varsa silikte olsa belli olur dedim 🤓😁heee al sana silik oldu 😂
Ecmelbeyza Miniik yaptım patlattım bi test o da bana patlattı 🤣heee ne bekliyorsam sanki bana çift çift çıkcak kalplerinizin beyazlığı ak paklığı kadar çitilenmiş gibi mübarek 😂
Miniik Dlndmr kuzu bende N11 den aldım 2 tanesi 44 TL benimki doğru çıktı diyorum ya nasıl şanssızlık sana denk gelmiş bozuk olan 🙄
Dlndmr Ecmelbeyza kız daha kaç gün oldu ki, en azından 10. Günün üstüne çıkmayı beklemeliyiz sakince bırak o testleri elinden😂😂