Dlndmr Mamyr inşallah vardır cuma günü sana hayırlı gelir istediğin sonuçları görür mutlu olursun🤲🏻😇🧚🏼♀️
Mamyr Dlndmr adet düzensizliğim var olmasa di cem kızlar günümü geçtim kesin yoktur diye ama diyemiyorum da bilmiyom kafam karıştı
Ayca24 Miniik saat 10 da verdimm ama 3 gibi çıkar dedi sağlık ocağındakiler.Zaman durdu sanki ilerlemiyor🙄😂Ben idrar testide yapmıştım ama negatif çıkmıştı bakalım
Ayca24 Happybsrn kanda çıksada o çubukta iki çizgi yapana kadar denicem çok sinir bi şey ya tek çizgi 🙄😬
Mamyr mlsmrtgl hâlâ aynı adet yok bise sorabilirmiyim ben adet düzensizliğinden doktora gideceğim nasıl bi yol izleniyor neler yapıyolar bilgisi olann varmı
iremgun Happybsrn valla daha ilk adetim olacak kaybımdan sonra kestiremiyorum o yüzden bana göre 5i olurum ama 🤷♀️
Happybsrn Ayca24 😀😀😀😀😀😀 evt zaten kanda çıkarda birde gebelik testi yap içinin yağları erisin ben küfür ettim teste 😉😉🤣😉
Dlndmr Ayca24 yap hatıra siye saklarsın😬 arkadasım 5 aylık oldu yaptı saklamak için yine silikti çıldırdı😂😂
iremgun Happybsrn doktorum sanmam dedi ama belki de yapabilir 5inde tam 30 gün olacak😔17 haftalıkta biraz büyümüştü artık bebeğim doktorum normal seyrinde adet olursun o yüzden dedi ama bilemiyorum
Ayca24 Happybsrn 😂😂😂😂 Allah yardımcımız olsun 🤲ah bi çıksa inşallah banada sizede isteyen herkesede nasip olur o çift çizgiyi görmek
Happybsrn Dlndmr niye bana diyene bak senin niye yok… Bn tam yumurtlma zamanındn beri ne belirtiler yaşıyorum da hiç umut etmedim haklıymışım🤣