Mamyr Mamyr Happybsrn gebelik testi yaptim5 dakika bile sürmesi net çizgi vardı başka bi test dahami yapsam
Happybsrn Mamyr 2.30 çıkmış diyorsun sonuç gebelik testi de silikmi olmuştu…başka test varsa yap tabi koyulaşma olmuş mu görürsün
Happybsrn Dlndmr he temmuz da gelirim inşallah hem evlilik yıl dönümü bnm temmuz 4 hem temmuz 12 eşimin doğum günü…😅😅😪😪😪
Mamyr Happybsrn su an testim yokki cumaya kadar olmazsam bi test yaparım yada direk doktora giderim adet düzensizliğinden dolayi
Mamyr Dlndmr kanda cikmadiki canım teste çıksada bise ifade etmez ki ovulasyonu aldığım abla adetin düzensiz olduğundan biraz bekle erken yaptin dedi
iremgun Happybsrn ben de adet olmadım daha bebeğimi kaybettim 1 ay önce doktorum adetten sonra denememi istedi bakalım tekrar hamile olurum inşallah😊🙏
Dlndmr Happybsrn bizimde Ağustos öyle hem doğum günüm hem evlilik yıldönümü ama ben o kutlamalara hamile katılmak istiyorum sesim duyulsun Alllahhhım çok amin🤲🏻😍😅😇🧚🏼♀️
Mamyr Happybsrn artık insan net bise görmek istiyo oyuzden negatif görünce ne bilim ya bide testtin bozuk olduğu nasıl anlaşılır yani ne çizgi durdukça silinirmi ne olur
Dlndmr Mamyr ama silik çıktı dedin ve yanılmıyorsam betanda 2.5 du. İkisini aynı gün mü yaptın yoksa kanı verip sonra ki günlerde mi idrar testi yaptın
iremgun Happybsrn valla daha ilk adetim olacak kaybımdan sonra kestiremiyorum o yüzden bana göre 5i olurum ama 🤷♀️