Happybsrn DerinBade sen yarın anlayacan var mı yok mu biz daha beklemedeyiz ciddi yok buna eminim de o gün gelsin 😒😒🙄🙄
DerinBade Happybsrn canim inşallah bebeğin bu ay seni şaşırtıp sürpriz yapar hamileysem ilk sana dua edicem🙏🙏
Didemmmmm Dlndmr ayy kendim gibi birini buldum😂 yaa ciddi bir bağımlılık var aza indirmek istiyorum ama yapamıyorum ☹️
Didemmmmm Dlndmr ben de 2 gündür azalttım ama içmediğimde psikolojik olarak başım ağrıyor ama eminim o anı öğrenince anında bırakırız 🙏
Miniik @Happybsrn @mlsmrtgl @Ecmelbeyza kızlaaaaarrr, ben test yaptım pozitif çıktı bugün doktora gittim kan değerim 45 🙈🙈🙈
DerinBade Miniik Çok sevindim canim Allah kucağına almayada nasip etsin 🙏🙏🙏 Bende bugün tekrar yaptim daha belirgin cıktı 😊 adete 3 gun var ama adet gününe kadar bekleyip öyle kan vermeyi düşünüyorum Daha önce iki kimyasalim var korkuyorum
DerinBade Miniik bide testin nasildi benim silik pembe 5 dakika içinde cıktı ama adetime de var ustune mi gördüm acaba bu kadar erken cıktı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Resim atabilirsen bakayim beta tahmini yapiyim
Miniik DerinBade teşekkür ederim canım benim ilk ama nasıl stres oluyor insan değerim artacak mı diye, inşaallah bu sefer sağlıkla alırsın kucağına 🙈🌸
Miniik Happybsrn ya valla şoklara girdim inanamadım 🙈😂 teşekkür ederim canım inşaallah senin de olacak bu ay inanıyorum ben 🙈
Koylu_guzeli Happybsrn bende geciikme yasamistim post acmistim ne olur dua edin diye ama adet olmusum 😓😓😓
Ecmelbeyza Miniik Aaaa çok sevindim canım hayırlı olsun 😃Sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşursun inşallah