Dlndmr DerinBade valla bende yeniyim bilmiyorum testleri benim için tek güvenilir yol kan artık kendime bi daha hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum😢
DerinBade Dlndmr kan vermektense korkuyorum iki tane kimyasal biri 48 den düştü biri 633 ten🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Happybsrn DerinBade ard arda mı oldu kimyasal bn Şubat’ta kimyasal gebelik yaşadım daha bi şey yok 😪🙄
Dlndmr DerinBade off seninde kötüymüş😢 Allah bir daha yaşatmasın inşallah hiç kimseye, yeryüzünde tüm kadınlar anne olmak isteyen herkes bu duyguyu tatsın inşallah🤲🏻🧚🏼♀️
Ecmelbeyza Happybsrn 😂Allahıııııım dur bakcam varmıymış 😅delircem. Kız sen her sorduğunda ben kullanıcı adına tekrardan bakıyom happykim? Acaba diye . Başkası mı diye 🤣🤣🤣🤣🤣
DerinBade Happybsrn ağustosta korunmayı bıraktım eylülde oldu digeride mart ayında kötü gerçekten Allah kimseye yasatmasin
Dlndmr Ecmelbeyza ben biraz kafein bağımlısıyım zorla günde ikiye düşürdüm😅 türk kahvesi nescafe filtre ne olursa 😅
Happybsrn Ecmelbeyza he oldu 😀😀😀🙄 aslında iyi geliyor zmn geçiyor önümüzdeki ay stresten kurtulmak için örebilirim 👍👍