EsinMOM1 Arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum ben şuan reyapta Mesut Karakulak gidiyorum 12 haftadayım hala emin olamadım tecrübe ve önerilerinizi bekliyorum 👁👁👁👁
Yedek Bende ona gidiyorum 19haftalığız gayet memnumun hem sakin oluyor hastane ve genelde doktor bey nöbetçi olduğu için ne zaman gidersem yardımcı oluyo
Yedek Tabi içinize sinmesi de önemli benim de eşimin de sorduğu sorulara gayet tatmin edici cevaplar veriyo ilgisi güzel
EsinMOM1 Yedek Emin olmak istedim Doğum yapan anneler var mı Mesut beyde fikirlerini almak galiba siz 16. Haftadasınız ikili test yaptırdınız mı ücreti ne kadardı ?
Papatyam2017 EsinMOM1 3 sene önce doğum yaptım kismetse temmuz gibi yine yine doğum olacak kendisi 3 senelik doktorum
MerveBicici Ben hamileliğimin başından beri Mesut beye gidiyorum. Çok bilgili bi doktor ve sürekli hastanede. İkili test fiyatı 120 ydi ben yaptırdığmda tabi benm çalıştığım kurumla anlaşması vardı
Yedek MerveBicici sürekli hastanede olması insana güven veriyo bişey olduğunda falan direk gidebiliyoruz