Gulen_91 Serpil-kartal canım benim eşim vanlı kaynım vanda oturuyo biz hem silivride hemde vanda araştırma yaptık silivri de bulmasaydım vandan gönderecekler di orda varmış imkanınız varsa oradaki eczaneleri de Bi araştır. Birde geçen gün sağlık ocağındaki Dr hastanedeki Dr söyle hastanede iğneler var oradan ayarlasın diyodu sende Dr Bi sorsana
Cansummm Gulen_91 öyle yapayım olmadı sanırım İstanbul da covid hastasındaysa çok olduğu için bulmak zorlaşıyor merkezi yerlerde. Çok teşekkürler Van ve sağlık ocaklarına sorduracağım çok sağolun
Cigdemveminik Cansummm stres yaptğın için hareketlerini hissetmiyorsn bnce doktorunda birley olmaz demiş endişelnme bebeğinde stres altnda 🤗
Cansummm Cigdemveminik evet sanırım stres yapınca hissetmek daha bir zor oluyor minim kızımın kıpırtılarını hissettim çok şükür ama o gün ömrümden ömür gitti ya birşey olursa diye 😢 Allah korusun yavrularımızı
Zezeze Cansummm kusırq bakma canım iki gündür migren ağrısından duramıyorum. Bakmadım sayfaya istiyor musun 4 taneyi kutu içinde 4 adet var
Mom67 Oksapar veya enox 6000 olan var mı elinde? Ya da zonguldak çevresinde bildiğiniz bir eczane var mı bulabileceğim? Ben sordum hiçbir eczanede bulamadım. Çok acil lazım :(
Cansummm Zezeze tamam canım çok teşekkür ederim Allah razı olsun tekrardan çok sağol. Kargoya verdiğinde haber verirsen çok çok sevinirim
Cansummm Zezeze hangi Kargo canım Kargo bilgileri var mı acaba takip edebilmem için soruyorum ☺️Ayrıca çok çok teşekkürler Allah razı olsun çok sağolun