Cansummm Yeliz06 Minigimm2020 Miriko sinber B_Ella Gldn7 Gmzece kızlar hepinize ayrı ayrı çok çok teşekkür ederim Allah hepinizden razı olsun bir sürelik temin ettim şükür ama olaki tekrar ihtiyaç duymam halinde sizlerle irtibata geçerim memleketlerinizde bulup yardımcı olmanız için Allahım hepimizin bebeklerini sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin doğum yapmış arkadaşlarda sağlıkla bebeklerini büyütsünler inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Merveyunus31 Gldn7 amin inşallah canım işte bazıları tenezzül etmiyor çok canım sıkıldı ben yardımcı olmaya çalıştım ama malesef :(
Cansummm Zezeze Merveyunus31 canım Merve arkadaşımız gönderdiğinde bana haber verecek sende gönderim sağladığında haber verirsen çok çok sevinirim🙏🏻İkinizin sayesinde 10 günlük yani 1 kutu iğnem de olmuş oldu🙏🏻
Merveyunus31 Cansummm ben bugün halledemedim yarına kaldı kuzum sağlık ocağına gittim çünkü kontrolüm vardı hamile olunca halsizlik oluyor malesef yarına çıkar veririm inşallah
Cansummm Merveyunus31 tamam canım kendini yorma tabi ama unutma da olur mu 🙈 haber bekliyorum sizden tekrar teşekkür ederim
Gldn7 Cansummm amin inşallah canım allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah elimden geldikce yardımcı olurum inşallah
Cansummm Fatosstahir gerçekten mi çok iyi 5 kutu 50 iğne yapar eğer size lazım değil ise bana gönderebilir misiniz? Yada istanbuldaysanız bende gelip alabilirim. Bir de ücret istiyor musunuz? İstiyorsanız tutar öğrenebilir miyim?
Fatosstahir Canim benim dogumuma cok az kaldi kontrole gidicem doktoruma dogumdan sonra kullanmam gerekmi degilmi sormam lazim eger kullanmalisin derse biraz gondermem zor olur ama kullanma derse gonderebilirim sana
Cansummm Fatosstahir tamam canım o zaman ne zaman kontrole gideceksiniz unutmamanız adına size hatırlatmak isterim. ☺️Benim raporumda mesela yazıyor doktorum belirtmiş doğumdan sonra 6 hafta daha kullanılacak diye eğer sizinde öyle bir durumunuz var ise danışın kendinize yetecek kadarı ayırıp kalan 3-5-10 ne olursa gönderirseniz çok çok sevinirim.
Prensprenses Cansummm istanbulda nerde oturuyorsunuz büyükçekmece mimar sinan bulvar eczanesinde var ben 9 kutu aldım arayabilirsin
Merveyunus31 Cansummm canım ben kargoyu verdim ama telin olmadığı için mesaj gelmez sana evde kal olur mu