ED1802 Kızlar bebek arabası olarak Kraftın evo plusunu aldım kargoda henüz gelmedi arkadaşım ise pusetsiz olduğu için nerdeyse bi 10 ay kadar kullanamazsın 40 ı çıkınca bindirip gezemezsin dedi çünki sadece araba pusetsiz puset montajda edilemio bence değiştir dedi bebeği var 8-10 aylık hala bebek arabasında puset takılı bir şekilde geziomuş önerebilceğiniz travel sistemli araba var mı iade edip açmadan gelen arabamı değiştiricem
Keremim ED1802 Canım ben bir kaç gün önce kraft sharp travel aldım 2900 lira ama şuan e bebekte aynı özelliklere sahip kraft time indirimde 2000 lira bak derim ben çok begenerek aldım sürümü gayet rahat görünüyor ınş kullanamk nasip olur
ED1802 Kuzeymiraa hemen bakıcam çift yönlü müdür bi de pusetli avantajlı mıdır sizce doğru mu yani 1 aylık bebek normal arabaya konulmaz dimi
Mervenurbalylmaz Merhaba, bende pusetli almayı düşünüyorm fakat fiyatları cok geldi gözüme, artacakta diyorlar ztn ama bi adabayada 1000,1500 ödemek istemiyorum, 500,600 e alabileceğim bi model varmıdır acaba alıp memmun kalan?