Eylul9235 Caglaa93 ben böyle bi başlık açacaktım şimdi. Yani bu kaburga ağrısı felaket yatıyorum ama kemiklerim batıyor sanki. Temizlik yapmıştım yorulmuştum. Of şuan çok fenAyım
55555 Caglaa93 benimde sırt ağrım çok canım, çok oturunca kalçam ağrıyor acıyor, ayakta durunca ayaklarım ağrıyor şişiyor ne yapcaz böyle bakalım 😞
Birhemsire_anne Canım benımde bikini bölgesinde ağrı oluyor ara ara hazımsızlık mide yanması🤷🏼♀️ Çok ayakta kalınca kalçamda ve belimde ağrı oluyor
Caglaa93 Birhemsire_anne valla bu hamilelik zormuş. Ağrın oluyor ağrınamı yanasın bebişi düşünüp onamı yanasın
Annesininbali2929 Bende ayağa kalktığımda bebek karnımın altına baskı yapıyor bel ağrım çok ayakta duramıyorum eğilip bı iş yapamıyorum şimdi böyleyse son aylarda ne yaparım diye düşünüyorum
Yagmurkoksal_61 Sırt ve kaburga agrısı çekiyorum 1 haftadır uyuyamıyorum bile 1 saat dönüyorum 🙄 şimdi böyleyse 3 ay nası geçecek bilemiyorum vala
Caglaa93 Eylul9235 23. Haftalıkken gittim doktor birşey demedi. Bir sonraki randevumda 27. Haftada bakalım isteyecek mi
Eylul9235 Sinay74 benim kendi doktorum istedi laboratuvar da verdikleri içeceği içip kan verecekmişim
fatmanurkorkmaz1806 Glizr bende oyle yaptırdım daha mantıklı geliyor o içecek mide bulandiriyor zaten hastane ortamında içip 1er saat beklemek feci bişey ben dayaynamayip istifra etmistim 😂
Sssedaa Benimde bel ağrım oluyor ve ben şeker yüklemesini yaptırdım tokluk şekerim yüksek çıktı diyete başladım🙈