MeryemAlp Merhaba anneler 26 +2 yim 9 kilo aldım toplamda biraz çok biliyorum ama zaten iri ve iştahlı biriyim sizde kilolar ne alemde 😄
Hilalse MeryemAlp 33+2 6 ama hareket kabiliyetimi kısıtlıyor bu bile fazla alanların Allah yardımcısı olsun valla
Cansuyildirim 38+0 18 kilo😢 4 gün sonra doğumum, şimdiden korkular sardı dört bir yanımı bu kilolar gider mi diye 😂
Semaaonursnmz Cansuyildirim gidiyor gidiyor hiiic korkma 34 de doğum yaptım şu an 7.5 aylık doğum kilom gitti üstüne de verdim 4 kilo hiç dert yapma kuzum benim
Sedaca Cansuyildirim 53 kılo ıle hamıle kaldım 75 ıle dogum yaptım 37. Haftamda sezaryen. Eve geldıgımde 10 kılom gtmıstı. 6. Ayımda da 53 kıloya ınmıstım. Sımdı tekrar hamıleyım 54 ıle hamıle kaldım 14 haftalık hamıleyım 1 kılo aldım daha. 25. Haftadan snra hızlı bır sekılde kılo alıyorum ama🙈
es_es 18+1 . 4,5 kilo aldım. Hiç mide bulantısı yaşamadım ve troid ilacı kullanıyorum, sanırım normal gidiyor kilom.
Hilalse MeryemAlp 32 haftada 2033 gramdı oğlum teyzesi 32+4 görünüyordu ultrasonda doktorum iyi dedi kilosuna
MeryemAlp HafsaRumeysa merhaba son 3 ay hızlı alınıyor deniliyor aylık genelde ortalama kaç alıyordunuz son aylar cidden çok mu alınıyor
HafsaRumeysa MeryemAlp ilk kizimda toplam 15 kilo almistm ama o hamileligim cok rahatti bu cok zor geciyo cok hastalandim 10 gunde 4 kilo verdim sonra zaten siskinlik sorunum basladi hala azck yiyebiliyorum oda zorla o yuzden az aldm yarin kontrole gidince bakalim ne kadr almisim bebegin kilosu sagligi iyi olsunda gerisi onemli degil
KumsalPera MeryemAlp merhaba son 3 ay gerçekten çok alıyorsunuz 47 kiloyla hamile kaldım ve sonuç baya baya alıyorsun tabi kişiden kişiye değişir mi bilemem 😁
Lydia MeryemAlp canım herkeste aynı olmuyor ben kilomun büyük çoğunluğunu 6.ayın sonuna kadar aldım. Son 2 ay yavaşladı kilo alımım çünkü karnımda yer kalmadı 🙄