Nasıl başlayacağımı bilemiyorum çok şükür ki rabbim bu günü gösterdi 🙏 normal yoldan ikiz bebeklerine hamile kaldım sorunsuz denebilecek bir hamilelik geçirdim sürekli burdan doğum hikayelerini okuyordum rabbim bana da yazmayı nasip etti🥰, 29 mayıs cuma günü sabah sekiz buçukta spinal sezeryan ile bebeklerime kavuştum, en büyük korkum bebeklerimin küveze girmesiydi 31 ve 35. Haftalarda ciğer geliştirici iğne yaptı doktorum. Sezeryan gününü 2 gün önceden aldık doktor çok rahattı 10 dk da olacak istersen hemen alayım dedi böyle olması beni acayip rahatlatmıştı neyse geldi sezeryan günü meğerse öyle olmuyormuş erkenden yatışımı yaptık yapar yapmaz herşey çok hızlı ilerledi 8 gibi hastanede olduk 8:45te bebeklerim olmuştu odaya gider gitmez hazırlamaya başladılar önlük giydim damar yolu açıldı boş bir serum takıldı serumu ve bebeklerin kıyafetlerini üzerime koyup ameliyathaneye doğru gittik ilk defa ameliyathane görüyordum çok soğuktu doktorum karşıladı çok heyecanlı olduğumu söyledim herkes çok hızlı davranıyordu.ameliyat masasına yatırdılar oturma pozisyonunda sırtımdan iğne yapıldı hiç bir şey hissetmedim önümü örttüklerinde hissettiğimi söylüyordum uyuşmadım diyordum ağzımda maske vardı nefes alamıyorum dedim gerisini hatırlamıyorum uyandığımda bebekleri yanıma getirmişler o sırada dikişlerin dikildiğini hissettim odaya götürdüler biraz sonrada bebekler geldi, sonra acayip bir titreme üzerime kat kat battaniye örttüler, karnıma kum torbası koydular kademe kademe hissetmeye başladım ağrım oldukçs ağrı kesici yaptılar akşam üstü ilk yürüyüşüm yapıldı çok zor kalktım en zor kısmıydı benim için gece boyunca sadece 4 kere kalkabilmiştim 2 gece hastanede kaldım bugün çıktık sütüm henüz gelmedi dört gözle gelmesini bekliyoruz 🙏 merak ettiğiniz soruları cevaplarım rabbim isteyen herkesd nasip etsin bu duyguları 💕