Alinyenaloglu Kızlar bebeğimle 23. Haftadayız nasıl müzik dinletilmeli kaç dakika dinletiyosunuz ve kulaklıkla mı bilgi verirmisiniz
Gizalp Alinyenaloglu ben normal dinletiyorum 34haftadayım hep dinlettiğim sakinleştirip tepki felan veriyor hoşuma gidiyor The Second Waltz - André Rieu - YouTube-1.mp4
turunculuanne Alinyenaloglu ben özellikle mozart dinletiyorum klasik müzik 😄 onun dışında ben ne dinlersem onu dinliyor
Kbrsydn Alinyenaloglu herkesin kendi tercihi ama bence kuran-i kerim dinlersen daha iyi hem senin için hek bebeğin için özellikle yusuf,ibrahim,kaf sureleri😊
zeyzey95 Alinyenaloglu kulaklıkla dinletmeye gerek yokmuş sanırım kağan Kocatepenin videosunda izlemiştim ama başka bi doktor da olabilir. Sesini çok açmaya da gerek yokmuş biz duyuyorsak onlarda duyabilirmiş
Slnbsr zeyzey95 aynen, eğer sen keyif alıyosan bebek de keyif alıyo. Hatta karna kulaklık koymayı önermiyolat
NihalBurak Kayahan’ın ninni şarkısı var onu dinletiyorum genelde ve çok hoşuna gidiyor oğlumun onu açıyorum uzanıyorum hareketlenmeye başlıyor hemen 🥰
CansuCaner Alinyenaloglu ben telefondan açıp dinletiyor aynı zamanda söylüyordum birkaç şarkı. Doğduğundan beri onlarla sakinleşiyor ya da uyuyor
Merdgn Alinyenaloglu Kulaklığa gerek yok bulunduğunuz ortamda açsanız yeter ☺️ Süresi de önemli değil dilediğiniz kadar dinletebilirsiniz.
Wonderanne Alinyenaloglu ben müzikten ziyade Kur’an okuyorum sesli Kur’an açıyorum youtubetan onu dinliyoruz birde arada babamız gitar çalıp şarkılar söylüyor o kadar
Ecrinbzkrt Ben Yusuf süresını cok dınletıyorum kulaklık kullanmıyorum acıyorum telefondan koyuyorum göbişimin oraya oda bende dinliyoruz benı bile rahatlatıyor valla sure🥰
zynpzynpzynp Kahvaltı hazırlarken para bizde şöhret bizde şarkısıyla oynayarak dinliyoruz hareketleniyor😄 onun dışında bu hafta kuranı kerim hatimine başlayacağız şifa olsun inşallah ruhlarımıza