aLmisMomS Merhaba güzel anneler Sezeryan ile bebeğine kavuşan anneler ne zaman duş almaya başladınız, hemen alabiliyor muyuz? Yada yarayı kapatmak için nasıl bir önlem aldınız
dorukhan_nehirada_moms aLmisMomS bn geldim ertesi gun aldim snr guzelce kuruladim alkol sktim batikon surdum ve geri kapattim dr um oyle yapmami soylemisti hic sorunda yasamadim ikinci nasil olcak bakalim o biraz korkutuyo beni
Minnak_annesi34 aLmisMomS yaranın acik kalmasi lazim 2. Gun eve gelince aldim dus havluyla kuruladım o kadar
Masalin_annesi aLmisMomS doktorum dikişler alınana kadar yıkanma dedi sadece saçımı yıkadım ve bacaklarımı boydan yıkadım. 10. Gün duş aldım ne olur ne olmaz tehlikeye atmak istemedi sanırım 😊
Vnsgb aLmisMomS hastanedeyken bi bant yapıştırdılar eve geldiğimde duş alabiliyordum 1 hafta sona kontrolde doktorum çıkardı bantı 😊
tuba-ozdogan hastaneden gekdım ıkıncı gun dus aldım canım eczanede bantlar var onlardan al hos cok tutmuyor yınr su degıyır guzelce kurut havlula hıc bıse olmaz gule gule buyut bebegını😍
aLmisMomS tuba-ozdogan henüz doğmadı 14 günümüz kaldı ama yine de merak ediyorum şimdi bile dışarıdan gelince hemen atıyorum kendimi suya birde hastane orta mı 😬😬
aLmisMomS Masalin_annesi evet öyledir muhtemelen ama şimdi yazın ortası 😬😬😬 birde korona belası insan gelince hastaneden hemen kendini yıkayası geliyor, birde boydan duş sütü hemen getirir diyorlar o yüzden meraktayım 🙂
Masalin_annesi aLmisMomS evet doğum sonrası çok ter oluyo zaten ama siz yinede doktorunuzun tavsiyesine uyun 😊🙏🏽
Elaninannesi Benim doktorum kesinlikle yapmamı istemedi bant yapıştırayım dedim hayır olmaz dedi 1 hafta sonra yapıcaksın dedi ben ilk sezeryanımdan 1 hafta sonra dus almıştım
aLmisMomS Elaninannesi 1 hafta mı 😬😬 bu sıcakta 😩 peki sütünüz hemen geldi mi boydan duş sütü hemen indirir diyorlar
Aayyssuu aLmisMomS canım 2018 de ilk doğumumu yaptım doğumdan ertesi gün duş aldırdılar su geçirmez bant vardı hiç bi sorun yaşamadım eve geldim yine duş aldım süt konusunda da çok şükür hiç bi sıkıntı yaşamamıştım şimdi yine hamileyim 9 haftam kaldı bakalım hayırlısı 😍🤗
Minnak_annesi34 aLmisMomS hayir hicbirsey olmaz 11 ay önce dogum yaptim 2.gun bandi cikardim dusumu aldim 😊
Elaninannesi aLmisMomS ben 31 ocakta doğum yaptım canım sütüm gelmedi duştan sonra da gelmedi benim sütüm hic yoktu zaten emziremedim bebeğimi
Kerim2013 Ben 7 sene önce doğum yaptım estetik dikiş atmışlardı 1 haftasında yapmamı söyledi dikiş alındı öyle yaptım şimdi nasıl Bilmiyorum Allah nasip ederse normal doğumu bekliycem aradan 7 yıl geçmiş yni