Hanifee Mercimegim bazen göstermiyorlar Canım bizim de 16. Haftada %98 kız dedi çok uğraştı görebilmek için naz yaptı baya ama 21 deyiz değişmedi cinsiyeti😍 %70 biraz çekimser kalmış sanırım net görememiş sen yine de bi sonra ki kontrole kadar kıyafet falan alma🙂
Mercimegim Hanifee galiba öyle yapcam canim ama kafam karıstı kimisi bu haftadan sonra degismez diyor kimisi degisebilir diyor
Hanifee Mercimegim olsun sen yine de bi sonra ki kontrolü bekle canım gitmeden önce de bol çikolata ye 😋😋 bebişin keyfi yerine gelsin ben her gittiğim de doktorum teyit etmişti kızdı dimi Hanife diye değişmedi ama tabi sana %70 dediği için tereddüt ettim🤔
Perimm Mercimegim canım sanmıyorum değişeceğini,16.haftanda olduğun için..banada 14.haftamda doktorum %80 kız demişti..17+2 de kontrolüm vardı yani iki gün önce netleştirip %100 kız olduğunu söyledi..ve prensesim geliyor inşallah🎀🎀
Mercimegim Perimm valla canım bende 11 haftada gittigmde kiza benziyr dedi ama hemen sey yapmayn dedi tm hocam dedim bugün gittigimde baktı erkek dedi gercektnmi dedim sana şöyle söylim dedi %70 erkek diyebilirim dedi