UrasEgeninannesi Asyaaydin sadece 2 kez mi. Nasıl dayandınız. Bebeğinizi ve kendinizi şu an daha çok riske atıyorsunuz ama. Gidiyoruz tabiki kontrollerimize önlemlerimizi alıp. İhmal etmemeniz gerekir
Htceedgru Asyaaydin bende gidiyorum bir süre gitmedim bu düşünceyle sonra şeker testine geç gitmiştim gitmekte fayda var bir sıkıntı olur falan gitmek gerek maskeli eldivenli gidip gelince duş alırsın insallah bisey olmaz
Aysenes Asyaaydin hastalik cocukdan önemli degil birde virus var evet ama bununla yasmayi artik bi sekilde ogrenecez maskeni tak desenfekteni al git bebek ne durumda merak ederdim ben sahsen🙄
Naren1 Asyaaydin istanbul avcılardayım gidiyorum çarşamba günü randevum var gitmeden doktorumu arıyorum servis çok kalabalıksa haberdar ediyor
Ezgi-ceren Asyaaydin ben 🤚🏻 Her kontrole gidiyorum hatta salı günü detaylı ultrasonum var yine gidicem. Bence sizler de gerekli tedbirleri alıp gidin. Allah korusun bilmeniz gereken bir durum olabilir hem kendi sağlığınızı hem bebeğinizi riske atmayın derim 😊
Ebrarela_1963 Asyaaydin kız git allasen merak tamı etmiyorsun 😁😁ben devlete gidiyorum randevu çıkmıyor diye özele gidiyorum aylardır ama şimdi ikisine birden gidiyorum hani sanki değişik bişi derler diye ikisinin hakkını veriyorum 🥰😁
buseyusuf27 Asyaaydin bence önlem alıp gıtmelısın ben sureklı gttım carsmba 3lü tarama yaptrcam hemde bebegmı gormek ıcın kontrole gdcm 15+1 🙋🏼♀️
Yaseminnnnnnn Asyaaydin hepsine gittim çocuga bise olursa haberimiz olmaz falan korkarım yani dkkat ederek gidiyorsun zaten hasta sayısı da az oluyor herkes uzak duruyor ihmal etme bende 21 girdim cinsiyetini anca geçen hafta ogrenebldim /:)
Damlaustglu Fatma2323 Bende öyle hiç aksatmadım. Gün gelsede gitsem diye bakıyorum mesela yarın gitcm 🤗
Busra221 Asyaaydin sıkıntın yoksa bekleyebilirsin. Biraz daha hafiflesin bende 30 haftalığım 40 45 günü buluyo gitmem
Bbsraa Asyaaydin bende gidiyorum bo tek bu yasakta gidemedim devlet hast. Kapalı diye. Çarşamba yine gidicem. Korkma allahi izniyle sen tedbirini aldıktan sonra bisey olmaz.
SevilayBayram Asyaaydin kesnlkle gidiyorum. Tedbirini alıp gitmeli de hamileler bnce. Bi sorun oluşsa anlaşılmazsa o zamn daha çok üzülürler