gulumse0611 Bnde çok yerim çok zayıfım diye dikkat etmedm 13+ 5 im ama4 kilo aldm bn eksi kilolardan başlayınca rahat oluyo insan bide vucut hamilelik için uygun kiloya yapıya geliyo bnce öxellkle basen popo belden aldıysan ondan olablr bnmde öyle ama 10 çokmuş
buseyusuf27 122011 bende 15 haftayım canım cok ıstyor ama heryer kapalı yıyemıyorum kılo cok almıssın bıraz kısıtla derım helekı hamur ısı yeme ben bıle 40 kılo ıle hamıle kaldm suan en fzla 2.7 kılo aldm 😏 yavas yavas almak dha ıyı yoksa son ayı dusunemyorm
122011 buseyusuf27 Evet ya bende düşünemiyorum çabuk kilo alan bi yapımda yoktur senelerdir aynı kilodaydımm
DamlaNur29 122011 bende şuan deli gibi hamurişi fast food istiyrm ama 24 haftada 8 kilo almısım bakalım ay ortası kaç cıkıcak ama yemiyrm yersem kilo alıyorum dur diyorum kendime allahtan korona cıktı yoksa her ay gider kesin yerdim
Fatma93 122011 bende severim ayda 3 kere felan yerim ama sen cok kilo almisin canim haftana gore azalt biraz
Fulyazorlu 122011 ben şuan şoklardayım canım o haftalarda bu kilo nedir nasıl yaptın cnm bunu normalinde doğuma kadar en ideal kilo 13-14 kilodur sen hiç kilo alınmayan haftada 11 kilo almışsın hemen hamurişlerinş bırakmalısın yoksa 50 kilo alırsın çok riskli çok allah yardım etsın inş
Pia22 Doktorunuz birşey demiyor mu 8 aylığım doktorum 9 kiloya çok fazla dedi ekmek ve tuzu kesmemi söyledi
122011 Pia22 normalde de ideal kilomun altında olduğum için bişey demedi belkide yarın tekrar kontrolüm var 😕